lauantai 25. huhtikuuta 2015

The most important thing is to enjoy your life-to be happy- it's all that matters


Keväinen auringonpaiste, ei aikatauluja sekä Gossip girl. Tällä kolmikolla alkoi tänään päiväni. Niin ihanaa herätä keväiseen auringonpaisteeseen. Heti tulee jotain ihmevoimia päästä sängystä ylös muutamassa minuutissa. Rakastan vapaapäivissä kiirettömyyttä sekä sitä, että voi ihan rauhassa katsoa lempparisarjaa ja syödä aamiaista.
Aamiaisen jälkeen laittauduin ja lähdin käymään kaupassa siskoni ja äitini kanssa. Ostin samalla parvekkeelle pari kukkasta. Sain tällä viikolla vihdoin aloitettua parvekkeen kesäkuntoon laittamisen. Odotankin jo innolla, että kaikki on valmista ja pääsen nauttimaan valmiista parvekkeesta.
Kauppareissun jälkeen lähdin kyläilemään porukoilleni. Itseasiassa siellä kuluikin melkein koko päivä. En silti ollut suunnitellut muuta tälle päivälle, joten ei harmittanut yhtään että päivä meni näin. Tällainen kiireetön päivä tekee niin hyvää kiireisen elämän keskellä. Tällaisen kunnollisen akkujen latailun jälkeen jaksaa taas ihan uudella energialla tehdä hommia. Saatan silti viettää vielä huomisenkin rennoissa merkeissä, sillä lähiaikoina olen mennyt ihan liikaa vain paikasta toiseen. Stressikäyrä on huidellut sadassa, joka vaikuttaa ainakin itselläni ihan kaikkeen. En saa kunnolla nukuttua, enkä saa lopulta enää mitään aikaiseksi. Tässä siis syy, miksi välillä vain tarvitsee näitä huolettomia päiviä!
Mutta nyt meinaan lopettaa päiväni samalla tavalla kuin alotin sen. Eli nyt laitan gossipin pyörimään ja käyn keittämässä kupin höyryävää kaakaota! Ihanaa lauantaita!<3


8 kommenttia:

 1. Ihanan rauhalliselta kuulosti tuo päiväsi! Kiireisen viikon jälkeen on ihana kun saa nukkua pitkään ja syödä sen aamiaisen rauhassa. Tänään saan itsekin onneksi viettää tuollaista päivää. :) Niin ja ihania kuvia! Todella hieno tuo kuvauspaikka ja tykkään tyylistäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi onneksi säkin saat viettää tuollaisen päivän tänään:) Kiitos paljon<3

   Poista
 2. Hei, sinulle on haaste blogissani :) http://nukkanurkka.blogspot.fi/2015/04/haaste.html

  VastaaPoista
 3. Ihanan väriset lenkkarit ja suloinen koira! :3

  http://minunvalokuvia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Vau mitkä kengät!! Mistä nuo mahtaa olla? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3