lauantai 9. toukokuuta 2015

Fashion is what you buy. Style is what you do with it!


Olen jo kauan ihastellut pukeutumisessa kimonoita. Löysin kuvissa päälläni olevan kimonon Seppälästä ja ihastuin heti sen kuosiin. Kukkakuosissa on vain jotain sellaista, jota aina ohjaudun katsomaan. Kimonossa hieman mietitytti nuo hapsut, mutta lopulta päätin että ostan sen silti. Hapsut tosiaan osoittautui hieman hankalaksi, sillä ne tulivat tosi tyhmästi takin alta esille. Kesällä kimonoa voi käyttää koko pituudessaan, mutta nyt vielä päädyin sitomaan sen kiinni. 

Mielestäni on jännää, miten kaupassa vaatteita katsellessa niille keksii vaikka mitä käyttöä. Tai sitten se on vain sitä, että koittaa perustella epätoivoisesti itselleen että tarvitsen tuon vaatteen, eikä elämä voi todellakaan jatkua ilman sitä. Kun pääset kotiin sen vaatteen kanssa, jolla on vähintään miljoona erilaista asukokonaisuutta, asetat vaatteen henkarille ja lopulta ne miljoonat asuvaihtoehdot vain häviävät. Katsot vaatetta kerta toisensa jälkeen ja toteat, että se ei nyt vain sovi. Tämän kimonon kanssa meinasi käydä niin, mutta onneksi keksin hapsu-ongelmalle ratkaisun ja vaate ei jäänyt pölyyntymään seuraavaksi kymmeksi vuodeksi!

Oikein ihanaa lauantai-illan jatkoa!<3 Itse kääriydyn nyt peiton alle teemuki kädessä ja laitan Gossipin pyörimään!

4 kommenttia:

  1. Täällä myös yksi, joka on jo pitkään ihastellut noita kimonoita! Vielä en oo itselleni sellaista saanut hommattua, mutta toi sun on kyllä aivan ihana<3 Rakastan muutenkin kukkakuosia niin toi on senkin puolesta ihan täydellinen :D Tosi kauniita kuvia susta<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vitsit ihana kuulla että joku muukin ihastelee niitä:)) Ja kiva myös kuulla se, että olet myös rakastunut kukkakuosiin:D Kiitos<3

      Poista

Kiitos kommentistasi!<3