lauantai 2. toukokuuta 2015

First of May


Vappu on ehdoton kevään merkki! Tai voisi jopa sanoa kesän merkki. Vapusta ainakin itselläni alkaa kesän odotus kunnolla. Tänä vuonna halusin järjestää pienet vappukemut. En ole pitkään aikaan järjestänyt mitään juhlia, joten hinku juhlien järjestämiselle oli kova. Tykkään laittaa syötävää, koristella taloa ja miettiä juhlien yksityiskohtia. Juhlien ainut miinuspuoli on seuraava päivä, jolloin siivottavaa riittää. Ratkaisin ongelman kertakäyttöastioiden avulla, joten ainakin tuli vältyttyä tiskivuorelta.


Vappu sujui onneksi super hyvin ja oli todella hauska ilta! Seuraavana päivänä kävin vapputorilla, sillä oli pakko saada metrilakua. Se on yksi sellainen juttu, mikä kuuluu vappuun. Samalla tavalla kuin ilmapallot! Ehkä hieman noloa kun tämän ikäinen haluaa minion-vappupallon, mutta mielestäni on turha ottaa kaikkea liian vakavasti. 


Toukokuun eka päivä sujui auringosta nauttien, kavereita nähden ja oleskellen. Pakko vielä kerran sanoa, että huippu hyvä vappu takana! 

Toivottavasti teilläkin sujui juhliminen hyvin ja teillä oli hauska ja hyvä vappu<3

6 kommenttia:

 1. Voi että miten hyviltä noi tarjoilut näyttää! Ja on muuten tosi kaunis banneri sulla nykyään :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun oot halunnu järkkäillä juhlat! Juhlien järjestäminen on niin kivaa! :) kauniita kuvia ja herkullisia tarjottavia ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhlien järjestäminen on ihan huippua!:) Kiitos<3

   Poista
 3. Kummatkin asut on ihania <3 Äääh hieman kivat kerttis astiat..Popcorn laatikko pisti heti silmään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Eikö olekin? :)) Ihastuin noihin astioihin täysin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3