torstai 21. toukokuuta 2015

Good hair days make me feel like I can rule the world!


Olen nyt huomannut kuinka monet päättävät kevään ja kesän kunniaksi vaalentaa hiuksensa. Itselleni tuli hieman toisenlainen päätös, sillä halusin hieman tummentaa. Viime viikolla katselin peilistä hiuksiani ja mietin kuinka huonossa kunnossa ne ovat. Itse näen hiukseni helposti huonommassa kunnossa olevana, kun ne oikeasti todellisuudessa ovatkaan. Kampaajani juuri kertoi miten on huomannut usein, että olen kertonut hiusten olevan ihan kamalassa kunnossa ja loppupeleissä todellisuus on ollut ihan toinen. Joka tapauksessa siis päätin marssia kampaamoon ja varata ajan. Varasin myös ajan värjäykselle, sillä halusin ihan vimmatusti jotain uutta ja vaihtelua. Olen varmaan vuoden miettinyt uskallanko elävöittää hiuksia tummilla raidoilla. Noh lopulta uskalsin tehdä sen!

Alkutilanne siis oli tämä: 


Ja lopputulos näyttää tältä:


Tykkään ihan älyttömästi näistä hiuksista! Näistä tuli juuri sellaiset kuin haaveilinkin. Kampaajani on kyllä niin taitava ja ihana ihminen! Mielestäni on niin ihanaa kun olen löytänyt kampaajan joka ymmärtää mitä haluan ja lisäksi hän on vielä niin mukava! 


10 kommenttia:

 1. Sopii sulle kyllä just hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Nuo hiuksesi näyttää todella kivalta! <3

  VastaaPoista
 3. VAU, tuo lopputulos on kyllä aivan ihana! <3 tuon väriset hiukset on vaan jotain niin täydellistä, haha :D itse haluaisin vielä vaalentaa, mutta en tiedä kestääkö hiusten kunto ja loppupeleissä en edes tiedä sopiiko miulle kovin vaalea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)) Kannattaa kampaajalta kysyä sitä vaalentamista:) He yleensä näkevät myös sne tosi hyvin, mikä sävy sopii ja mikä ei:)

   Poista
 4. Täydellinen lopputulos <3 ihanan luonnollisen väriset :) mä en tie kui mut näkisin et sul sopis viel tummemmatkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Luonnollista tulosta itsekin halusin:) ja apua en kyllä tummempia ainakaan vielä uskalla värjätä:D

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3