keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Naisten kympistä selvitty elossa!

Viime viikonloppu hurahti Helsingissä. Keväinen Helsinki on vain niin ihana ja kaunis paikka! Tällaisen miniloman tarkoituksena oli siis sunnuntainen Naisten kymppi-juoksutapahtuma, johon osallistuimme äitini kanssa. Lauantaipäivä kului kauppoja kierellen. Kunnon shoppailun jälkeen menimme syömään ja pakko sanoa, että ruoka oli ihan älyttömän hyvää. Sen erityiseen maukkuuteen saattoi tosin vaikuttaa myös se, että koko päivän kiertelyn jälkeen oli ihan älyttömän kova nälkä. Olen siinä mielessä huonoa matkaseuraa, että kun nälkä iskee, muutun niin kiukkuiseksi ja äreäksi. Ihan toiseksi ihmiseksi. Sitten taas kun saa ruokaa, niin elämä hymyilee ja kaikki on taas hyvin. Tässä onkin syy, miksi laukustani löytyy melkein aina jotain pientä purtavaa. 

Ruokailun jälkeen oli vielä hetki aikaa kiertää kauppoja. Metsästimme äitini kanssa minulle uutta juoksuasua, sillä lauantaina ilma näytti siltä, ettei pelkillä shortseilla pärjää. Olin siis todellakin pakannut mukaan kunnon kesäiset juoksukamat. En edes ajatellut, että ilma voisi olla pilvinen ja jopa hieman sateinen. Onneksi lopulta löytyi hyvät uudet housut ja takki, joten ei tarvinnut enää murehtia sunnuntain asustusta!

Illalla kävimme vielä hieman kiertelemässä. Samalla tarkoituksena oli mennä Magnumin jäätelöbaariin. Noh, onni ei ollut tällä(kään) kertaa ihan mukana matkassa! Jäätelöbaari oli suljettu juuri silloin kun olisin sinne päässyt, siellä oli joku yksityistilaisuus. Tällaiselle jäätelön himoajalle tämä oli suurtakin suurempi pettymys. Ei ollut kaukana surunkyyneleet. Etten olisi jäänyt ihan ilman jäätelötä, tuli suunnaksi mäkki. Hymy nousi taas suunpieliin kahden jäätelön jälkeen.Sunnuntaiaamuna lähdimme käymään Hietalahden kirppiksellä. En ole ikinä käynyt siellä, joten oli tosi kiva nähdä kyseinen kirppis. Yleensä kammoan kirppiksiä. Jotenkin toisten käytettyjen vaatteiden ostaminen tuntuu hieman oudolta. Tuollaisella kirppiksellä, jossa näkee myyjän, tulee sellainen olo että voikin jopa ostaa jotain. Haluaisin oikeasti oppia todelliseksi kirppiksillä kävijäksi. Aina vain kuulee mitä huippulöytöjä muut siellä tekevät, joten haluaisin itsekin oppia samanlaiseen tapaan.
Aamiasen jälkeen lähdimme sitten kohti matkamme määränpäätä eli Naisten kymppiä. Hotellilla vaatteita pukiessa alkoi hieman itseäkin naurattamaan se, että kaikki vaatteeni oli täysin uusia. Siis ihan sukkia myöten. Tuli oikein urheilullinen olo, kun pukeminen alkaa hintalappujen irti repimisellä.

Naisten kymppi oli ihan älyttömän hyvin järjestetty! Yllätyin oikein siitä, kuinka hyvin tuo tapahtuma oli järjestetty. Kaikki toimi erittäin hyvin ja ei ollut missään kohtaa sellaista oloa, että onpa huonosti järjestetty asia. 

En ole vuoteen juossut metriäkään, eli edessä tuli olemaan samantien kymmenen kilometrin lenkki. Tavoitteenani oli juosta koko matkan. Päätin etten kävele senttiäkään. Tavoitteeni täyttyi täydellisesti, sillä koko matka tuli juostua. Aikaa kului joku 1.15 eli aika hyvin näin pitkän juoksutauon jälkeen. Lenkin jälkeen sain kunnon juoksuinnostuksen! Kävin maanantaina irtisanomassa salikorttini ja päätin, että alan taas lenkkeilemään. Sen verran hyvä fiilis tuollaisesta tuli, että mielummin kesän lenkkeilen ulkona, kun olisin josain tunkkaisella salilla.Helsingistä mukaan tarttui kaikenlaisia herkkuja! Olen nyt alkanut hamstraamaan oikein kunnolla kaikkia erilaisia teemakuja. Mikään ei ole ihanampaa kuin aloittaa ja päättää päivä kupillisella kuumaa teetä.


Helsingistä tarttui myös jotain muutakin ihanaa mukaani... Esittelen ostokseni vielä myöhemmin ;)


4 kommenttia:

 1. Kivan kuuloinen reissu!

  VastaaPoista
 2. Teitin reissu kuulostaa todella kivalta <3 Ja sun asut on niin ihanan kesäisiä ja pirteitä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih Helsingissä on aina niin kivaa käydä<3 kiitos paljon:))

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3