sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Uusille vaatteille tilan tekemistä sekä muuta löpinää


Lähipäivinä on saatu nauttia niin upeista ilmoista! On ollut niin ihanaa kun aurinko on porottanut oikein kunnolla. Välillä silti fiilistä on pilannut (mikäs muukaan kuin) sade. Edellispäivänä on ollut oikein ihana ja lämmin ilma ja on alkanut suunnitella jotain kivaa kesäistä tekemistä. Seuraavana päivänä on jotkut luonnonvoimat kuullut suunnitelmasi ja taivaalta kaadetaan vettä ämpärillä.Aurinko on saanut unelmoimaan todellakin kesästä! Olen etsiskellyt vaatehuoneestani kesäisempiä vaatteita ja samalla heittänyt turhat ja käyttämättömät vaatteet pois. Ajattelin että voisin myydä nuo turhat vaatteet. Saisi ainakin kunnolla tilaa uusille vaatteille, eikä tarvitsisi aina miettiä uuden vaatteen kohdalla, mihin nyt tungen tämänkin? Vaatteitani siivoillessa totesin, että mekkoja on kertynyt aikalailla. Rakastan mekkoja ja aina kaupoissa katseeni harhailee niihin. Liika on silti liikaa, enkä halua että kaunokaiset joutuvat ikuisesti roikkumaan henkarilla hintalapun kera, ilman että ne näkevät päivänvaloa. Päätin luopuvani myös muutamasta tuollaisesta mekosta. Pääasia, etteivät ne enää joudu vain roikkumaan turhaan henkareilla.Toivottavasti ensiviikolla aurinko jaksaisi näyttäytyä edelleen! Koko viikonloppuni hurahti töissä, joten en ole ehtinyt viikonloppuna nauttimaan yhtään auringosta. Onneksi koko alkuviikko on vapaata, joten voi keskittyä kaikkeen kivaan. Täytyisi myös koittaa vihdoin laittaa nuo vaatteet myyntiin, mutta ongelmani on hinnat. Mietin mikä on sopiva hinta. Pääasia on nyt että pääsisin vain turhista vaatteista eroon. Mielestäni käytetyistä vaatteista ei voi pyytää muutamaa euroa enempää. Välillä Facebookin Vaihtoringissä näkee ihan törkeitä hintoja. Mielestäni käytetty on käytetty ja sen tulee myös hinnassa näkyä. 

No mutta, saa nähdä miten projektini sujuu. Toivottavasti vain pääsisi pian turhasta tavarasta eroon!
8 kommenttia:

 1. Missä sä myyt noita sun vaatteita? Oisin kiinnostunut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ajatellut laittaa ne vaihtoringin kautta! :) Mutta laita mulle sähköpostia osoitteeseen sw-sofiawilhelmiina@hotmail.com niin pystytään juttelemaan paremmin asiasta :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! On ollut kyllä kivaa kun noita aurinkoisia päiviäkin on ollut jo muutamia ja on päässyt nauttimaan niistä. Ehti tulla jo vähän kesäfiiliskin, mutta sitten nuo sateet vähän latisti sitä. Mutta onneksi tässä on kesä vasta aluillaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Onneksi tosiaan kesä on vasta aluillaan:) Eiköhän vielä päästä nauttimaan kunnon helteistä:)

   Poista
 3. Mä olen vihdoinkin oppinut ostamaan vaatteita mitä oikesti tulen käyttämään.Viimeksi kaapistani ei löytynyt mitään kirpparille.Ihanan kesäinen ja romanttinen asu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit, oppisinpa itse samaan! :) Olisi niin ihanaa että olisi samanlainen tilanne kuin sulla:) Kiitos paljon<3

   Poista
 4. Onpa kaunis asu, ihanan persoonallinen ja kesäinen! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3