keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Faktojafaktoja


1. Olen todella sotkuinen kokki. Tykkään ruuanlaitosta, mutta joka kerta kokkailun jälkeen keittiö näyttää siltä, että siellä on räjähtänyt pommi.
2. Haluaisin että asunto olisi aina tiptop, mutta en tule ikinä onnistumaan siinä. Jostain kumman syystä tavarat vain ei ohjaudu takaisin paikoilleen.
3. Rakastan kaikkia mietelauseita ja lueskelen niitä päivittäin.4. Olen kova hamstraamaan karkkia! Sitä aina kummallisesti löytyy ties mistä, kuten vaikkapa alusvaatteiden joukosta tai takkien taskuista.
5. Rakastan kotona kukkasia! Nyt kesällä on niin ihanaa kun voi käydä hakemassa ulkoa kukkia koristamaan kotia.
6. Olen tehnyt Charlesille oman Instagram-tilin. Tämä on asia, joka aina tasasin väliajoin herättää hieman huvittuneisuutta. Joka kerta silti perustelen asiaa samalla tavalla, eli mielummin koirakuvat yhdelle tilille, kuin että oma tili täyttyisi koiran kuvista.


7. Kutian ihan super helposti!
8. Lempivärini on pinkki/vaaleanpunainen. Jotenkin kummasti katse aina suuntautuu tämän värisiin juttuihin ja kotiin on kertynyt vaikka mitä pinkkiä, kuten esimerkiksi pinkki tv.
9. Rakastan aamupaloja (ja aamuja). Voin ihan kepeästi istua vaikka tunnin tai kaksi aamiaisella.
10. Puhun (tai no oikeasti huudan) paljon unissani. Kerran olin selittänyt jotain laamoista, eli en tajua yhtään mitä yöllä liikkuu mielessäni...


11. Unohtelen helposti asioita. Tässä on syy siihen, miksi joka paikassa on aina post it-lappuja.
12. Tykkään kovasti askartelusta ja välillä oikein harmittaa, kun en voi toteuttaa kaikkia ideoitani.
13. Minulla vaihtuu lempilaulut ihan super nopeasti. Kun löydän jonkun hyvän laulun kuuntelen sitä pari päivää ja sitten olenkin jo kyllästynyt.


14. Haluaisin hypätä benjihypyn.
15. Olen tehnyt lähiaikoina päätöksen, että sanon useammin kyllä. Tämä on jo johtanut seikkailuun Flowparkissa ja jalkapallopelin katsomiseen.

6 kommenttia:

 1. Mä jotenki arvasin sun lempivärin. :D mäki unohtelen useasti kaikkea ja oonki päätyäny ostaa sellasen liitutaulun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha sitä ei ole varmaan kovin vaikea arvata:D ja toi on hyvä suunnitelma! Ehkä täytyy itse harkita samaa, koska hukun vielä noihin post it-lappuihin:D

   Poista
 2. Voi, tosi moni nuista kohista passaa minuunki oikeen mainiosti :) Tosi kiva tämmönen postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsit olipa kiva kuulla!:)) Kiva kun tykkäsit tästä:)

   Poista
 3. Mitkä sun ja Charlesin instanimimerkit on? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mul on sofiawilhelmiina1 ja Charlella on charlesbrutus:) Ja hei muuten laitoin sulle facen kautta viestiä niistä vaatteista:) Se on varmaan mennyt sinne muut-kansioon:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3