keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Kun kulta valtasi makuuhuoneen...


Haen usein netistä inspiraatiota erilaisiin asioihin. Lähes päivittäin vain selailen kaikkia upeita kuvia. Usein katselen kuvia vain niiden upeuden vuoksi, mutta välillä kuvia katsoessa mielen valtaa joku parempaakin parempi idea. Tällä kertaa näin kuvan sisustusyksityiskohdasta, jossa oli kultaa, pinkkiä ja valkoista.Säilytän makuuhuoneessa jonkun verran laukkuja, joissa on yksityiskohtina kultaa. Yhtäkkiä muistin näkemäni kuvan ja päätin, että makuuhuone kokee nyt pienen uudistuksen. Ennen tuota kuvaa en ole ollut mikään kullan paras ystävä. Olen tykännyt enemmän hopeasta, harmaasta,valkoisesta sekä pinkistä sisustuksessa. Tuon yhden kuvan jälkeen mieleni silti avartui myös kullalle.Ei muuta kuin tuumasta toimeen ja kaikki hopeat ja harmaat jutut pois. Tämän jälkeen täytyi alkaa miettiä uuteen teemaan sopivia juttuja. Sisustusvimma iski sunnuntaina siten, että kaupat oli luonnollisesti jo kiinni. Niinpä sisustuksen tarvitsi tapahtua jo kotoa löytyvien sisustusjuttujen kanssa. Vähän pääsi myös askartelemaan, jotta sai haluamia juttuja. Olen hieman sellainen, että kun aloitan jonkun projektin haluan sen heti valmiiksi. Kaikki täytyisi saada heti valmiiksi ja jos tulos ei miellytä silmää, menee kaikki heti uusiksi. 


Itse olen silti tyytyväinen lopputulokseen. Unohdin sisustuspuuskassa ottaa kuvat alkuperäisestä tilanteesta, mutta onneksi edes lopputulos tuli kuvattua. Alkuperäisen tilanteen voisi silti kuvailla näin: mustakehyksisiä tauluja, jossa on hopealla pohjalla musta teksti. Koristetyynyt oli harmaita ja hopeisia. Lisäksi oli sekalaista hopeasälää siellä täällä. Nyt mielestäni makuuhuone näyttää paljon pehmeämmältä ja rauhallisemmalta. Enää se ei ole kullan ja hopean taisteluareena.
6 kommenttia:

 1. Kaunis makkari teillä! Mäkin haluan tuollaisen puutelineen mihin pistää laukut! Tosin ei mahtuis meidän makkariin enää mun meikkipöytäni ja vaaterekkini takia:'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos<3 Tuollainen teline on ihan älyttömän kätevä:) Koita ihmeessä keksiä sellaiselle jokin paikka:))

   Poista
 2. Ihanan näköistä ja todella hauska otsikko! Sen kun voisi tulkita useammallakin tavalla :)

  VastaaPoista
 3. Hahah, ei vitsi ihana toi longchamp puu :D<3 Ja muutenkin tosi kaunis makuuhuone sulla! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo puu on ihan mun suosikki :D ja kiitos paljon<3

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3