tiistai 7. heinäkuuta 2015

Essence Cosmetics


Eräässä Facebookin kauneuteen ja muotiin keskittyvässä ryhmässä, on hehkutettu lähiaikoina Essence-kosmetiikkasarjaa. Lopulta sorruin kokeilemaan tuota sarjaa. Essencen kosmetiikka ei ole mikään kokonaan uusi kosmetiikkamerkki, mutta nyt sitä saa myös Suomesta. Erikoista tuossa merkissä on se, että tuotteet ovat ihan älyttömän halpoja. Ostamani tuotteet maksoivat alle 20 euroa. Eihän tuolla hinnalla saa yleensä edes yhtä huulipunaa?

Testaukseen lähti siis seuraavat tuotteet:

Oil control kasvopaperit

Tällaiset kasvopaperit ovat olleet jo kauan ostolistalla. Vihdoin sain niitä ostettua ja vieläpä ihan pilkkahintaan. Lisäksi kaikkein paras asia, nimittäin tuote on ollut myös hyvä ja toimiva eli saa jäädä meikkipussin asukkaaksi.


Triple black ripsiväri

Pakko myöntää tämän tuotteen aiheuttaneen isoimmat ennakkoluulot. Olin ihan tyytyväinen ripsiväriin, mutten silti niin tyytyväinen, että jättäisin sen meikkipussini vuokralaiseksi.


Huulipuna

Huulipuna oli positiivinen yllätys. Huulipunassa oli kivasti pigmenttiä ja lisäksi se kesti huulilla hyvin. Tämä siis saa luvan jäädä pysyvästi meikkipussiin.Stay natural-peitekynä

En ole tätä ennen edes omistanut peiteväriä, joten ostos tuli hyvin tarpeeseen. Lisäksi tuote vielä peitti juuri sopivasti. Jos silti olisi super paha peitettävä, voisin epäillä ettei tuote hoitaisi hommaansa ihan täydellisesti. Mutta itselläni tuote tulee pysymään myös jatkossa mukana.


Geeli kynsilakat (aluslakka, päälilakka sekä normilakka)

Kynsilakat lupasivat geelilakkaus-tyylisen kynsien lakkauksen, mutta ilman uv-lamppua. Tuotteen lupailtiin kestävän kynsissä huomattavasti paremmin kuin normaali kynsilakka. Tästä innostuneena tuote oli pakko saada testiin. Itse olin tyytyväinen lakkaus tulokseen, sillä jo ensimmäinen lakkakerros jätti hyvin väriä. En silti ihan allekirjoita tuota hyvää kestävyyttä Melko nopeasti lakka alkoi kulumaan kynsien päistä, miten tosin käy itselläni aina kynsilakkojen kanssa. En siis tiedä oliko vika lakassa, lakkaajassa vai kynsissäni. Vaikkei tuote lunastanut täysin lupaustaan, meinaan jatkossakin ostaa näitä kynsilakkoja.Lopuksi haluan vielä esitellä kaksi ihanaa ostosta, nimittäin nämä salkut. Näin nämä Tigerissa ja keksin niille heti käyttötarkoituksen eli oivan säilytyspaikan kynsilakoille. Ostin salkkuja heti kaksin kappalein, jottei kynsilakoilta lopu tila kesken.


Oletteko te kokeilleet Essencen kosmetiikkaa? Jos olet kokeillut niin mitä pidit?

6 kommenttia:

 1. En ollut ennen kuullutkaan tästä merkistä. Pitää kokeilla:)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa kivalta ja ihanteellisen edulliselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen testaamaan, ellet ole vielä testannut:) Hintansa puolesta voi ainakin ostaa hyvin pelkästään testimielessä:)

   Poista
 3. Olipas kiva ja mielenkiintoinen postaus! :) Toi ripsiväri vaikuttaa kivalta! Terkuin. Ripsarifriikki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolta merkiltä löytyy melko useaa erilaista ripsaria:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3