tiistai 14. heinäkuuta 2015

Kun niin mukavasti alkanut päivä saikin karun lopun


Jokainen nainen varmasti tietää tunteen, että välillä on vain pakko saada hemmottelua. Hemmotteluhetki voi olla vaikkapa hyvä lounas, herkullinen leivos, kasvohoito tai kynsien laitto. Minulla on tänään ollut todellinen hemmottelupäivä!

Söin tänään maittavan ja kunnollisen lounaan. Sellainen on ihan luksusta, sillä nyt kesällä syömiseni ovat olleet säännöllisen epäsäännöllisiä. Lounaan jälkeen lähdin suklaa-hemmotteluhoitoon. Hoito alkoi ihon puhdistuksella, jonka jälkeen iho kuorittiin. Kuorinnan jälkeen vuorossa oli kasvonaamio, jonka vaikutusaikana hierottiin kädet sekä dekoltee-alue. Hoidossa käytetyt tuotteet tuoksuivat niin suklaalta. Parasta silti oli se, että suklaan tuoksu jäi loppupäiväksi iholle.


Hemmotteluhoidon jälkeen oli niin rentoutunut olo. En yleensä pysty rentoutumaan kunnolla missään hoidoissa, sillä pelkään nukahtavani. Tuolissa maatessa en edes koita rentoutua vaan keskityn vaan siihen, etten vahingossakaan nukahda. Onneksi nyt ei käynyt niin, vaan sain rentouduttua oikein kunnolla. Hoidon jälkeen menin kotiin nauttimaan teekupillisen.


Vaikka tässä olisi ollut jo hemmottelua kerrakseen yhdelle päivälle, ei hemmottelu silti jäänyt tähän. Alkuillasta oli vuorossa vielä hieronta ja mikä parasta, niin hieroja tuli kotiin. En ole edes tajunnut kuinka jumissa selkäni on ollut. Onhan se tuntunut hieman jumiutuneelta, mutta nyt hieronnan jälkeen tajuaa, kuinka jumissa se onkaan ollut. Pakko aloittaa säännöllinen venyttely, jottei selkä enää menisi niin jumiin.


Tälläisia hemmottelupäiviä tarvitsisi ehdottomasti useammin. Päivä ei silti sujunut täysin ongelmitta, sillä unohdin rannekoruni kauneushoitolaan. Aloin hieronnan jälkeen miettimään, että jotain käsistä nyt puuttuu. Onneksi hokasin äkkiä, mihin koru on jäänyt! Kaikista harmillisinta on se, että hain perjantaina korun huollosta, jossa se korjattiin. Sitä ennen koru on ollut korulippaassa lähes vuoden. Koomisinta tässä on se, että korua hakiessa sanoin myyjälle, että jos koru vihdoin ja viimein pääsisi taas käyttöön. Kolme päivää ja koru on hukassa. Siitähän pari surun kyyneltä tippui silmäkulmasta. Onneksi saan rakkaan koruni huomenna takaisin<3

Eli loppu hyvin kaikki hyvin! Hyvää yötä ja kauniita unia! Pusuja<3

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa tosi ihanalta tuollainen hemmottelu! :) pitäis itsekin päästä hierojalle ja saada selkäongelmat sitten toivottavasti kuntoon :)
  Harmi juttu tuo korun katoominen, mutta onneksi sä saat sen takaisin ettei se pudonnut vaikka kadulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollainen on niin ihanaa<3 Selkäongelmat on niin inhottavia:( kannattaa ihmeessä varata aika hierojalle, josko se auttaisi:)) Olen niin helpottunut ettei koru tippunut just esim kadulle<3

   Poista
 2. Ihana postaus, sun tekstiä on kiva lukea. Onneksi sun koru löytyi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos<3 Olen samaa mieltä että onneksi se löytyi:))

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3