torstai 23. heinäkuuta 2015

Pori Jazz 2015


Viime viikko meni ihan hulinassa ohi ja tämä viikko onkin sitten kulunut rauhoittuessa. Hulinaan vaikutti omalta osaltaa Pori Jazzit, joissa tuli käytyä useampaakin otteeseen. Torstaista perjantaihin illat/yöt kuluivatkin konserteissa. Pakko silti myöntää, että lauantaina oli hieman olo, ettei jaksaisi enää millään. Jostain kummasta sitä energiaa taas löytyi, joten taas mentiin!
Torstaina olimme katsomassa Kylie Minogueta. Voi että mikä upea nainen! Itse haluaisin näyttää ihan samalta tuossa iässä. Siinä onkin tavoitetta kerrakseen. Keikka oli niin upea kaikkine valotehosteineen. Lisäksi Kylien energisyys ja upeus teki kokonaisuudesta täydellisen.
Perjantaina konserteissa oli muun muassa Jessie J:n, Paloma Faithin sekä Emeli Sanden vuoro. Suomalaista tarjontaa oli muun muassa Kasmir. Perjantaina oli mielestäni parhaat esiintyjät, sekä sellaiset esiintyjät joita jopa odotin. Kaikki ei silti mennyt niinkuin elokuvissa ja ennen keikkoja ruokailu hieman venähti. Tämän seurauksena ei auttanut muu kuin taxin tilaaminen, vaikka kymmenessä minuutissa olisi kävellyt paikan päälle. Aluksi tarkoituksena oli mennä vain katsomaan upeat naisartistit, mutta lopulta mieli muuttui ja myös Kasmirin keikka tuli katsottua. Nyt olen ihan ihastunut häneen, sen verran upean keikan hän veti.


Lauantain artistikattauksesta en etukäteen tuntenut ketään. Se osaltaan latisti hieman lähtötunnelmia. Lauantain ja samalla koko jazzien pääesiintyjänä oli Robert Plant, eli Led Zeppelinin laulusolisti. Lopulta ilta osoittautukin erityisen hauskaksi. Tuli tanssittua ja nautittua kunnolla keikasta, vaikkei musiikki ihan vastaakaan ihan musiikkimakuani. Lauantaina ilma oli huomattavasti viileämpi kuin torstaina tai perjantaina, mutta onneksi oli kunnolla vaatteita mukana aina kevyt toppatakista sadetakkiin.
Jazzeissa ehdottomasti parasta on tunnelma. Ihmiset ovat hyvällä tuulella ja kaikilla on positiivinen mieli. Varmasti aina joukosta löytyy niitä negatiivisella energialla täyteen pumpattujakin, mutta pääasiassa tunnelma on ihanan positiivinen ja hyvätuulinen.

6 kommenttia:

 1. Näissä kuvissa on ihanaa kesäfiilistä! Ihana sinä! :)

  VastaaPoista
 2. Just meinasin samaa kommentoida kun ylempi! :) Ihan liian harvinaista tänä kesänä!!

  http://satueventyr.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti se kesä vielä tulisi:)

   Poista
 3. Upean kesäisiä kuvia ! Tätä postausta lukiessa tuli niin positiivinen fiilis.

  http://vippisworld.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3