torstai 2. heinäkuuta 2015

Summer Cottage


Tällä viikolla minulle kävi kerrankin tuuri työvuorojen suhteen ja vapaata on ollut maanantaina ja tämä päivä. Alkukesästä oli koko ajan vapaata ja nyt vapaita on oikein joutunut odottamaan. Vapaapäivistä on täytynyt ottaa kaikki ilo irti, joten nämä vapaat ovat kuluneet mökillä. Olin siis sunnuntai-maanantai sekä eilisestä tähän päivään mökillä. Nyt taas jaksaa tehdä töitä kun on saanut viettää vapaat kivalla tavalla.

Mökkeillessä rakastan niin sitä, että voi unohtaa kaikki muut asiat. Kännykkä ja kello unohtuvat samalla sekunnilla kun kantaa tavaroita mökkiin. Mökillä nautin lisäksi siitä, ettei ole mitään pakollisia hommia. Olen ehkä miljoona kertaa täällä maininnut, kuinka listojen rakastaja olen. Mökillä jopa nuo listat unohtuvat.


Kaikkea ei ihan silti voinut unohtaa, sillä ihana koirani oppi uuden taidon, nimittäin sukeltamisen. Koko ajan joutui vahtimaan ettei Charles hyppää veteen sukeltamaan. Kummiskaan uimataidot ei ole ihan huiput ja vielä saaressa ollessa, on vettä joka puolella, eli vahtiminen oli melko kovaa. Lopulta asiaan löytyi ratkaisu, sillä puin Charlelle pelastusliivit päälle, ihan kuin pienille lapsille veden läheisyydessä ollessa. Ongelmaan siis löytyi nopeasti ratkaisu, joten loppu ajan pystyi olemaan rauhallisemmin mielin.
Maanantaina mökillä oli hieman kökkö ilma, mutta eilen ja tänään on ollut ihan huippu upeat ilmat. Upealla ilmalla voi tehdä vaikka mitä. Tänään d-vitamiinin tankkauksen lisäksi tuli käytyä hieman kanotoimassa. Kanotoimisesta on ollut puhetta ties kuinka kauan ja vihdoin ja viimein pääsi pienelle lenkille.Tiivistetysti sanottuna ihanat ja kerta kaikkisen rentouttavat tämän viikon vapaapäivät!<3

4 kommenttia:

 1. Voi että, näyttää ihanan rentouttavalta paikalta :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa niin ihanan rentouttavalta <3 meilläkin on mökki varattuna ke ja to mutta ilmat näyttää olevan silloin sateisia :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rentouttavaa tuolla onkin<3 harmi kun sillon on luvattu huonoa säätä:( mutta onneksi voi sitten tehdä kaikkea kivaa sisällä:))

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3