maanantai 17. elokuuta 2015

Baby Shower


Aluksi pienen pieni tunnustus, tällä hetkellä minulla on postauksia luonnoksina enemmän kuin laki sallii. Onneksi tämän viikon olen kesälomalla, joten ehdin niitä toivottavasti myös julkaisemaan. Olen silti onnistunut sopimaan koko viikon täyteen ohjelmaa, mutta haluan vihdoin ja viimein saada luonnokset julkaistua.


Mutta sitten itse asiaan eli perjantain babyshowereihin. Lähdin perjantaina Tampereelle viettämään ystäväni Baby Showereita. Ennen lähtöä koin maailman isoimman vaatekriisin. Tuli tunne ettei ole mitään päälle laitettavaa ja kaikissa asuissa oli joku vika. Lopulta päälleni valikoitui musta Guessin maksimekko. Helppo ja mukava vaatetus, jossa on kiva istua junamatkat.

Ennen itse juhlia kävimme syömässä ja ehdimme kiertelemään myös hieman kauppoja. Mukaan tarttui kaikkea pientä kuten Charlesille uusi kaulapanta ja itselleni ostin uudet kengät. Toisin sanoen shoppailtua tuli erittäin maltillisesti.

Baby Showerit järjestettiin nyyttäri meiningillä, mikä oli mielestäni huippuidea. Varsinkin kun vieraita oli melko paljon, toimi tuollainen tapa erityisen hyvin. Juhlissa arvailtiin lapsen syntymäaikaa, pituutta ja painoa sekä annettiin nimiehdotuksia. Lisäksi teimme kaverini mahasta kipsin. Vitsit siitä tuli hieno!Ihailen ihan älyttömästi ystävääni siinä, miten hän on käyttäytynyt raskaudensa aikana. Toiset äidit tekevät raskaudestaan suurempaa suuremman jutun, mutta onneksi ystäväni ei ole sellainen. Ymmärrän että raskaus on iso asia, mutta mielestäni se ei ole sairaus vaan täysin luonnollinen asia. Niinpä en voi ymmärtää niitä, jotka käyttäytyvät niinkuin se olisi jokin sairaus. Varmasti silti on myös naisia, joille raskaus aiheuttaa erityisen paljon kipuja. Lähinnä itse tarkoitin sitä kun toiset käyttäytyvät hyvin dramaattisesti ja draama kuningattaren elkein raskauden vuoksi.


Oli niin ihanat juhlat ja oli niin kivaa tutustua uusiin ihmisiin<3 Lisäksi oli tietty ihan huippua nähdä hyvää ystävää. Seuraavaksi kun näemme, on mukana myös ihana vauva<3

6 kommenttia:

 1. Tollanen maksimekko on kyllä jokaisen vaatekriisin pelastaja! :) Ihanan simppeli ja sopii sulle tosi hyvin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tollanen vaate on kyllä todellinen pelastaja:) Kiitos paljon<3

   Poista
 2. olipa kivan näköiset juhlat ♥ en oo ite ikinä ollut vauvakutsuilla mutta ois kyllä joskus kiva käydä! :)

  ♥:llä: Sofia, fashionsituation.blogspot,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä olikin kivat juhlat:) Ihan varmasti tulet vielä päätymään vauvakutsuille<3

   Poista
 3. Ihana asu :) vauvakutsut on niin ihania.Uuden tulevan elämän juhlistamista <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3