perjantai 7. elokuuta 2015

Kansioiden kätköstä löytynyt asu


Selailin eilen kesäkuun kuvia, sillä olin aikeissani tehdä postauksen kesä- ja heinäkuun asuista. Lopulta kansiosta löytyikin yhdet asukuvat, jotka ovat jääneet kokonaan julkaisematta. Aluksi mietin etten enää viitsi edes julkasta näitä, mutta tässä sitä ollaan kirjoittelemassa tekstiä. Vaikka kuvat on otettu kesäkuussa, niin niissä on tietyllä tapaa hyvin syksyinen tunnelma. Tosin tuo päivä oli harmaa, niinkuin lähes kaikki kesäkuun päivät. Lisäksi tuolloin tuuli niin paljon, että lähes kaikissa kuvissa oli hiukset silmillä tai suussa. 
Kesän kuvia selaillessani oli huomattavissa tämän kesän viileys. Onneksi vihdoin on alkanut lämpenemään ja ulos mennessä ei enää tarvitse miettiä laitanko kevyttoppatakin päälle vai en. Toivottavasti en nyt vahingossa manaa ja pian saadaan taas palata sadeilmoihin. Olen silti vähän sitä mieltä, että oli ilma mikä tahansa, on paljon asenteesta kiinni haittaako asia vai ei. Eihän kyse ole loppujen lopuksi muusta kuin että osaa pukeutua ilman vaatimalla tavalla. 
Mutta ennenkuin alan pohtimaan lisää tämän kesän säätä kuin mikäkin Pekka Pouta, niin lähden ulos nauttimaan tuosta auringosta!


4 kommenttia:

 1. Kerro minullekin miten saa tuollaisen pyöreän pepun! :D Onko ihan luonnostaan vai treenaatko jotenkin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kyllä treenattua tulee, mutta nyt kesällä se on jäänyt melko epäsäännölliseksi:) Syksyllä tarkoitus olisi taas aloittaa säännöllinen rytmi myös treenailun parissa:)

   Poista
 2. ihania kuvia, oot tosi kaunis :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3