lauantai 1. elokuuta 2015

Rauman Pitsiviikot


Viime viikolla oli Raumalla Pitsiviikot. Olen aina halunnut päästä sinne ja vihdoin viime perjantaina toiveeni toteutui. Lähdin käymään tapahtumassa vanhempieni kanssa. En etukäteen edes tiennyt muuta koko tapahtumasta, paitsi sen että siellä on pihakirppiksiä. Niinpä ei ollut oikeastaan mitään odotettavaa eli ei ainakaan voinut pettyä kun odotukset ei täyttynytkään.

Tapahtuma silti osoittautui pelkästään positiiviseksi yllätykseksi. Pihakirppiksien lisäksi siellä oli erilaisia myyntikojuja. Mikä parasta, myyntikojut eivät olleet pelkästään sellaisia "rojukojuja", vaan siellä oli oikeasti hyödyllisiä kojuja. Mukaan tuolta tarttui muun muassa ihanan tuoksuisia saippuoita sekä suloisesta pop up-sisustusliikkeestä uusi teemuki.
Tapahtumassa oli nähtävää enemmän kuin edes odotin, joten pää kääntyili koko ajan paikasta toiseen. Lisäksi Vanha Rauma on paikkana erittäin kaunis, joten myös paikan kauneutta sai ihailla jatkuvasti. Tuollaisessa paikassa olisi ihanaa asua. Toisaalta silloin paikkaan voisi kyllästyä, mutta joku kesäkoti tuollaisessa paikassa olisi niin unelma.
Tuonne tapahtumaan päätin pukeutua jotenkin teemaan sopivasti, eli halusin laittaa jonkun pitsisen vaatteen päälleni. Kun vanhempani tulivat hakemaan minua, sain yllätykseksi huomata äitini ajatelleen täysin samalla tavalla. Niinpä oltiin kummatkin laitettu jotain valkoista ja pitsistä päälle. Pitsiviikot oli upea tapahtuma, joten tapahtuma sai minusta ainakin uuden vakiokävijän.


2 kommenttia:

  1. Hauskaa lukea toisten ajatuksia pitsiviikosta ja Vanhasta Raumasta, kun on itse jo niin tottunut niihin täällä asuessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih vähän niin se aina menee, että ulkopuoliset ihmettelevät ja ihastelevat niitä asioita, mitkä ovat paikallisille jo ihan tuttuja:)

      Poista

Kiitos kommentistasi!<3