maanantai 14. syyskuuta 2015

Aina on hyvä syy juhlaan!


Onko joku sitä mieltä että juhlaan ei olisi aina hyvää syytä? Veikkaanpa ettei ole. Juhlaan löytyy aina hyvä syy. Tänään muun muassa juhlistin aamulla leivoksen avulla alkavaa viikkoa. Perjantaina taas juhlistin alkavaa viikonloppua ostamalla ruusuja. Lauantaina oli juhlan aika kun Charles täytti kolme vuotta. Ihan uskomatonta miten aika kuluu. Tuntuu kuin olisin vasta alkanut etsiä koiranpentua ja nyt se pikku pentu on jo kolme.


Lauantaina pyysin Charlesin kunniaksi vieraita. Halusin vähän juhlistaa sitä sekä tietty kutsua vieraita ja laittaa pöydän koreaksi. Rakastan juhlia. Niiden järjestäminen on ihanaa ja samoin juhlissa oleminen on ihanaa. Oikeastaan sillä ei ole väliä mitä juhlitaan, kunhan on hauskaa ja ihmiset viihtyvät.Nyt kun useimmat viikonloput ovat kuluneet töissä, olen oikein ikävöinyt juhlia. Yhdessä kohtaa kokoonnuimme aina sunnuntaisin vanhemmilleni ja se tuntui omalla tavallaan aina juhlalta. Nyt kun töiden ja muiden kiireiden takia ei ole ollut tällaista sunnuntain viettotapaa, olen alkanut kaipaamaan pientä juhlallisuutta. Niinpä päätin ottaa ohjat omiin käsiini ja järjestää pienen illanvieton.


Vaikka arki on ihanaa, on juhlatkin tarpeellisia. Tottakai arjessa pitää olla päivittäin ripaus juhlaa, mutta "ei arki juhlat" ovat niin virkistäviä. Toivottavasti nyt syksyn saapuessa myös juhlat lisääntyvät. Ellei näin käy, täytyy alkaa itse järjestämään useammin juhlia.

10 kommenttia:

 1. Aina on syytä juhlaan ;) Ihanalta vaikutti teidän juhlat, pitäisi itsekkin pitää juhlia enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin:)) kiitos paljon!:) Nyt alat vaan järjestämään useammin juhlia:)

   Poista
 2. Ihanaa kun löytyy pienempikin syy juhlistaa, pysyy hyvin virkeänä! ;)

  VastaaPoista
 3. Voi tuo koira on vaan niin suloinen. ♥ Ja tekee mieli nyt herkkuja koska tuo vika kuva:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Charles kiittää:) Ja voi apua:D Toivottavasti sulla on jotain herkkuja niin lähtee herkkuhimo pois:)

   Poista
 4. Onnea...apua mä en osaa kirjoittaa..Charlesille ? :D Hä on kyllä niin sulonen. Itsekkin kaipaisin kovin lemmikkiä, mutta Mikon allergioiden takia ainoa vaihtoehto olisi kalat ja karvattomat eläimet ei oikeen minua kiinosta. Sä saat mut aina uskomaan ihmisten rakkauteen ja hyvyyteen. <3 Susta ja sun blogista huokuu ystävällisyys ja lämpö. Ystäväsi saavat olla onnellisia, että ovat saaneet noin ihanan ihmisen heidän elämäänsä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Charles kiittää:) Tuollaiset allergiat on niin surullisia:/ Voi että! Kiitos kauniista sanoistasi<3 Sait mulle niin hyvän mielen<3

   Poista
 5. Voi miten suloinen Charles! Sun postauksia on aina niin kiva lukea, kaikinpuolin ihana tää koko blogi!! :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3