sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Oi mitä ihania tuoksuja!


Syyskuu on lähtenyt jo hurjaa vauhtia käyntiin, mutta meinaan palata vielä elokuun alkuun. Kävimme silloin äitini ja pikkusiskoni kanssa sellaisessa kivassa pikku putiikissa, jossa myytiin kaikkia saippuoita. Olen lähiaikoina hurahtanut ihan täysin kaikkiin erilaisiin saippuoihin ja muihin hemmottelujuttuihin. Odotan aina iltoja, jolloin pääsen suihkuun läträämään kaikilla ihanan tuoksuisilla saippuoilla. Mikään ei ole rentouttavampaa kuin kuuma suihku ja hyväntuoksuiset suihkugeelit. 
Nyt syksyn tullessa olen lähes joka ilta viettänyt aikaa rentoutuen sekä samalla hemmotellen itseäni. Rankan päivän jälkeen on niin ihanaa laittaa jalat kuumaan veteen, jossa on kylpysuolaa. Tai sitten laitan jonkun kasvonaamion kasvoilleni ja katson jotain ihanaa hömppää telkkarista.Tuo pikkuputiikki, jossa kävimme, piti sisällään niin ihania tuoksuja. Kaikki saippuat tuoksuivat niin hyvältä, joten eihän sieltä voinut lähteä tyhjin käsin. Päädyin ostamaan mineraalisipsejä, joilla olen nyt pessyt naamani meikin poiston jälkeen. Nyt olenkin ihan huolissani mitä teen, koska putiikki ei ole kuin kesäisin auki ja pelkään että mineraalisipsit loppuvat. Olen niin tykästynyt siihen tuotteeseen ja olen huomannut sen tekevän iholleni hyvää. Tarvii varmaan tutkia netin ihmeellisestä maailmasta, josko löytäisin vastaavan tuotteen. Lisäksi ostin minikylpypommeja jalkakylvyt mielessäni. 
 Tästä onkin hyvä päästä siihen, että hemmotelkaa tänään itseänne sunnuntain kunniaksi! Viettäkää oikein rentouttava ja ihana sunnuntai<3

6 kommenttia:

 1. Itse en oo oikein ikinä oppinut käyttämään tälläisiä erilaisia saippuoita yms. Mutta nyt kun tätä luki niin tekis kyllä mieli mennä ostamaan, kiva ois aina vaikka kouluviikon jälkeen rentotua ja kaikkia tuollasia erilaisia käytellä!:) Mua jäi kiinostamaan tuo mineraalisipsi, miten se oikein toimii vaikuttaa mielenkiintoiselle tavalle putsata naama!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti ostamaan erilaisia saippuoita:) Se on niin kiva tapa rentoutua vaikkapa kouluviikon jälkeen. Tuo mineraalisipsi on siis todella yksinkertainen! Itse teen niin että hieron sitä aluksi käsiin jolloin käsiin tulee "saippuaa", tämän jälkeen vaan putsaan naaman ihan kuin kaikilla muillakin puhdistustuotteilla:)

   Poista
 2. vaikuttaa tosi suloiselta kaupalta! Mä tein viime syksynä itse jalkakylpypommeja ja hyvin onnistu :) Netistä löytyy paljon ohjeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsit en ole edes tiennyt et niitä voi tehdä itse!:) Pakko googlailla hieman lisää asiasta:)

   Poista
 3. Oi, onpa ihania kuvia ja tuotteita! <3 Mie tykkään kans kaiken maailman jalkakylvyistä, luonnonsaippuoista ja vastaavista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaiset tuotteet on niin ihania<3

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3