sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Sisustusongelmana kylpyhuone


Sisustusongelmista suurin on minulle aina ollut kylpyhuone. Tässä nykyisessäkin asunnossa kylppäri on melko pieni suhteutettuna kosmetiikka määrälle, jonka omistan. Muuten kylppäri on ihan täydellinen, juuri remontoitu ja siellä on hyvät sävyt. 

Rakastan kaikkia hiustuotteita ja niille säilytysratkaisujen keksiminen on ollut melko työlästä. Lähtötilanne on siis ollut se, että osa shampoista ja hoitoaineista on lojunut lattialla. Sieltä on sitten voinut ihmetellä, mitä haluaisikaan tänään plötätä hiuksiinsa. 


Tähän ongelmaan löytyi onneksi ratkaisu, kiitos Ikean. Ostin tuollaisia seinään kiinnitettäviä koreja. Nyt ei tarvitse enää lattialta etsiä, millä sitä pesisi hiuksensa tänään. 


Muita hiuksiin tarkoitettuja aineita säilytän koreissa. 


Jonkun aikaa sitten tein tilauksen Yves Rocherille. Pakko tunnustaa yksi hauska juttu. Pienenä olin ihan innoissani kun posteljooni toi Yvesin kuvaston postilaatikkoon. Sitten aina kinusin äitiltäni voidaanko tilata sieltä jotain. Silloin tällöin tehtiin tilauksia ja joskus pienenä mietin, että sitten kun olen iso, voin ostaa sieltä niin paljon kun haluan. Mietin myös että omassa kodissani tulee olemaan vain Yvesin tuotteita kylpyhuoneessa. Nyt sitä siis taidetaan olla isoja, sillä suihkugeelit on pitkälti Yves Rocherin-tuotteita.

Mutta siis, olen tehnyt tuolta viimeksi tilauksen varmaan neljä vuotta sitten. Ainakin osoitetiedoissa oli asunto, jonka jälkeen on asuttu neljässä muussa osoitteessa. En edes tiedä mistä yhtäkkiä keksin, että haluan nyt tilata taas noita tuotteita. Joka tapauksessa tilasin kuusi erilaista huulirasvaa. Noiden tuoksu on niin ihana ja lisäksi tuote jättää huulet kivan tuntuisiksi.


Tilasin myös käsidesin kaltaisen tuotteen. Tämä tuoksuu paremmalta kuin "normaalit" käsidesit, joten tällaista tekee mielikin käyttää.


Tilasin myös yhden rakkaustuoksun, nimittäin vaniljan. Vaniljan tuoksu on vain niin ihana. Olen aina pitänyt siitä tuoksusta ja nyt voin suihkautella sitä päivittäin.


Ostoskoriini myös valikoitui tuollainen "kasvojen piristyssuihkeen". Tuote auttaa meikin kiinnittymisessä ja jättää kasvot raikkaan tuntuisiksi.


Sitten päästään siihen osastoon, jota rakastan, nimittäin suihkugeelit! Mikään ei ole ihanempaa kuin kuuma suihku pitkän päivän jälkeen. Sitten voi valita fiilikseen sopivan tuoksun. Suihkun jälkeen on niin rentoutunut olo ja kaikki päivän asiat ovat pyyhkiytyneet mielestä.Olen niin tyytyväinen, että kylpyhuoneen tuotteiden säilytysongelma on ainakin nyt hetkeksi ratkaistu. Näiden ratkaisujen lisäksi osa tuotteista on kaapeissa odottamassa käyttöä. Nykyään säilytän yhdessä korissa kaiken sellaisen kosmetiikan, jota on kaksi kappaletta. Sitten kun edellinen tuote loppuu, pengon ensin korin ja jossei tuotetta ole siellä, suuntaan kauppaan.


8 kommenttia:

 1. Wow!! Sulls on kyllä tuotteita ja paljon :D

  VastaaPoista
 2. Itselläni samaa ongelmaa. Miten tuo kylppäri täyttyykää aina noista puteleista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että asialle on kohtalotoveri:D Se on ihan kumma miten kylppäri vaan täyttyy kaikista purkeista:)

   Poista
 3. Vitsi mulla on sama ongelma! Mulla on kylppärissä hylly, mutta sekin on ihan täynnä. Ehkä pitäs vaan karsia tuotteita :D Mää muistan kans kuinka innoissaan olin Yvesin posteista ja tilattiin aina jotain äitin kanssa :D

  www.kenkafriikki.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen jonkun uuden säilytysjärjestelmän kehittämistä mielummin kun tuotteiden karsimista:D Tai sitten et enää osta uutta vaan käytät eka kaikki vanhat loppuun:) Ja ihanaa kun joku muukin on ollut niistä ihan innoissaan<3

   Poista
 4. Yves Rocherin suihkugeelit ovat kyllä mahtavia! <3 Itsellä ei ole tullut tilattua pitkään aikaan mitään kun Joensuusta aina kävin liikkeestä hakemassa. Se siis lopetettiin ja nyt ollaankin reissujen sekä verkkokaupan varassa, mutta edelleen muistelen lämmöllä monia nuista tuotteista. :) Muistan varmaan aina ne pikkuhuulipunat mitä tuli niissä kirjeissä mainosten mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihan parhaita<3 Tuo on niin kätevää jos on omassa kaupungissa niiden liike, harmi kun se lopetettiin:/ Ainiin ne pikkuhuulipunat! Olin ihan unohtanut ne:D

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3