keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Viimeinen kesäasu


Olin unohtanut kokonaan näiden asukuvien olemassaolon! Päätin kuitenkin julkaista ne, vaikka asu onkin melko kesäinen. Olen monesti kertonut miten rakastan mekkoja. Rakastan lisäksi kukkakuosia sekä värejä. Tässä asussa yhdistyy siis kaikki ne elementit, joista pidän.

Vaikka syksy tekeekin kovaa vauhtia tuloaan, en meinaa luopua kokonaan mekoista. Syksyllä on kiva yhdistää mekot paksuihin sukkahousuihin. Lisäksi varsinkin erilaiset värit tuo piristystä muuten maanläheisiin sävyihin, joita syksy on pullollaan.

Elokuun lopulla ajattelin, että voi apua kun tulee syksy. Ihan kamalaa. Ihan surkeaa. Ihan mälsää. Nyt kun syksy alkaa jo näyttämään merkkejään muuallakin kuin vaatekaupoissa, olen ollut hyvillä fiiliksillä. Syksyssä on niin paljon ihania asioita. Kesän jälkeen meni vain hetki, ennen kuin taas muistin nuo syksyn hyvät puolet.


14 kommenttia:

 1. Oih nämä kuvat on otettu upeassa paikkaa! :) Ja niimpä, syksyisin on ihana myös käyttää mekkoja :)

  VastaaPoista
 2. You dress is nice,I like this style.

  http://www.2015handbagshops.com

  VastaaPoista
 3. Ihana mekko! Ja todella lyhyt :) Mutta sopii sulle tosi hyvin. Tuossa varustuksessa mahtoi olla mukava hyppiä pellossa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Onneksi kesällä voi käyttää myös lyhyitä mekkoja:) Ja itseasiassa tuonne pääsi sen verran hyvin ettei ollut edes paha homma olla pellossa mekko päällä:D

   Poista
 4. Tosi upeat kuvat :) ha tuo kukkakuvio sopii sulle täydellisesti <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3