sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Dear Weekend! I Love You!


Olen viettänyt pitkästä aikaa ihan täydellisen viikonlopun. Ensinnäkin minulla ei ole ollut töitä. Lisäksi viikonlopusta on tehnyt ihan huipun ne ihmiset, joiden kanssa olen sitä viettänyt. Parasta on ollut myös se, ettei ole ollut mitään aikatauluja. Aamuisin on saanut nukkua pitkään ja aamulla ei ole ollut mikään kiire nousta ylös. Aamut ovat alkaneet kiireettömästi hyvän aamiaisen parissa, lempilauluja kuunnellen ja leffoja katsellen.
Mieltä on myös piristänyt lauantain ihana ilma. Sellainen täydellinen syysilma, eli hieman kylmä mutta silti aurinko paistaa. Olisipa koko syksy tällainen ja kaikki sadeilmat jäisi tulematta. Tällaisella syysilmalla on niin piristävää kääriytyä lämpimän peiton alle teekuppi kädessä.  
Viikonlopun jäljiltä on pitkästä aikaa on sellainen olo, että on tullut levättyä kunnolla. Aina stressin iskiessä, se vaikuttaa nopeasti myös uneen. En saa enää nukuttua hyvin, vaan nään koko ajan painajaisia ja heräilen useasti yön aikana. Ihana fiilis aloittaa uusi viikko akut latautuneina. 
Toivottavasti teillä on ollut ihana ja piristävä viikonloppu! Tsemppiä myös uuteen alkavaan viikkoon<3 

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!<3