perjantai 30. lokakuuta 2015

Friday 30102015


Oi että kuinka ihanaa kun kalenterissa lukee "perjantai". Koko viikon olen vain laskenut päiviä viikonlopun alkamiseen. Tällä viikolla alkoi uusi jakso, joten kalenteri on täyttynyt deadlineistä. Viime sunnuntaina kalenteri näytti vielä melko tyhjältä, mutta nyt tyhjiä kohtia saa etsiä suurennuslasin kanssa.


Tänään menin heti kahdeksalta tenttiin. Nukuin viime yön ihan älyttömän huonosti, sillä mietin kaikkia kauhuskenaarioita, miten en herää aamulla herätyskelloon. Aina kun on normaalia aikaisempi herätys, stressaan koko yön aamun heräämistä. En ole silti ikinä nukkunut pommiin, mutta silti takaraivossa tikittää ajatus "mitä jos?" Tentin jälkeen menin tekemään yhden ryhmätyön loppuun.

Kouluhommien jälkeen palkitsin itseni ja kävin nopeasti Cubuksessa, sillä olin varannut sieltä yhdet housut. Housuja noutaessani katseeni osui kivalta näyttävään toppiin ja päädyin kiikuttamaan myös sen kassalle. Tämän jälkeen lähdin noutamaan Tory Burchin-toppia ompelijalta. Vein topin ompelijalle korjaukseen ja olen niin tyytyväinen ompelijan tekemään työhön.


Illalla olin Ekonomien afterwork-tapahtumassa, joten sain kriiseillä pukeutumisen kanssa. Mietin ties kuinka kauan, kumman laitan uusista topeistani. Tapahtumassa tuli pukeutua asiallisesti, joten ihan mitä tahansa ei voinut repäistä päälleen. Lopulta päädyin melko turvalliseen asuvaihtoehtoon. Mikään ei ole kamalampaa, kuin jos on epämukavat vaatteet. Varsinkin jos menee tilaisuuteen, jossa on ihmisiä, joita ei entuudestaan tunne. Tällöin ehdottomasti täytyy olla mukavat vaatteet, jotka saavat itsevarman olon. Tapahtuma oli onneksi tosi kiva ja siitä jäi positiivinen mieli.


Nyt katson Vain Elämää ja selailen jatkuvasti kanavalta toiselle. En ikinä jaksa keskittyä vain yhteen ohjelmaan, vaan kanava vaihtuu useammin kuin vaatekriisissä vaatteet. Kaukosäätimen lisäksi kädessäni on teekuppi, vieressä Chrales tuhisemassa ja kasvoillani on kasvonaamio. Niin rentouttava tapa viettää perjantaita!
Hyvää viikonloppua<3

4 kommenttia:

  1. välillä tuntuu, et viikot menee niiiin nopeesti ja välillä ne sit taas vaan matelee :D mut tollaset ittensä palkitsemiset on kyl kiva tapa parantaa niitä vähän stressaavampiaki viikkoja, hehe :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se menee just noin :D Itsensä palkitseminen kannattaa aina<3

      Poista

Kiitos kommentistasi!<3