keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Make Your Dreams Happen


Käväisin elokuussa Louis Vuittonilla ja haaveissani oli yksi tietty tuote. Reilu vuosi sitten tein päätöksen, että mikäli saan työpaikan valmistuttuani tai pääsen uuteen kouluun, palkitsen itseni. Palkinnoksi olin päättänyt tuotteen, jota olen kauan ihaillut.


Kesäkuussa postiluukustani tipahti kirje, jossa kerrottiin että minut oli valittu opiskelemaan Turun yliopiston kauppakorkeakoulun maisteriohjelmaan. Hain tuohon ohjelmaan täysin kokeilumielellä ja tieto valitsemisesta oli positiivinen yllätys. 


Kirjeen jälkeen tein päätöksen,että voin toteuttaa haaveeni ja ostaa Louis Vuittonin kalenterin. Päätin myös, että uusi kalenteri kotiutetaan vielä ennen opintojen alkua. Tämä suunnitelma ei silti sujunut ihan ongelmitta. Soittaessani Louis Vuittonille sain kuulla, että kalenterit ovat loppu lähes kaikista Euroopan liikkeistä. Jännitys säilyi siis loppuun asti ja liikkeessä olin yhtä hymyä, kun siellä olikin kalentereita. Tuossa kohtaa tuli sellainen tunne, että tuote on tarkoitettu minulle.


Louis Vuitton perheeni kasvoi siis pm-kokoisella kalenterilla. 


6 kommenttia:

 1. Kauniin ajaton kalenteri, hyvä valinta! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana idea tuollainen motivaattori :) Pitäis itsekin keksiä jotain tuollasia! Kummasti varmaan tsemppais eteenpäin asiassa ku asiassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaiset kyllä tsemppaa ihan suunattomasti:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3