keskiviikko 28. lokakuuta 2015

#tb


Enää muutama päivä ja kalenterissa lukee marraskuu! Marraskuu on niin kiva kuukausi. Silloin on jatkuvasti juhlia ja kuukausi menee sen vuoksi tosi nopeasti. Sen jälkeen saakin jo aloittaa joulukalenterin luukkujen availun. 

Kuvia selaillessani huomasin, etten ole tehnyt asuista koostetta. Niinpä nyt tulee elokuun ja syyskuun asut. Outoa katsella kesäisiä kuvia, varsinkin kun ulkona on kylmä ja pimeä.

asu 1.

asu 2.

asu 3.

asu 4.

asu 5.

asu 6.

asu 7.

asu 8.

Sellaiset asut. Löytyykö jotain lempparia? :)

4 kommenttia:

 1. Vau, upeita asuja ja upea sinä!! Tuo asu 2. on kyllä ehottomasti mun lemppari, niin kaunis asu ja koko kuva kaikinpuolin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sini<3 Kiva kuulla lempparisi<3

   Poista
 2. Hassua :D Jotenkin ei ajattelis, että marraskuu menee nopeaa ja omalla kohdalla se ainakin tuntuu enemmän pitkitetyltä kuukaudelta, MUTTA nyt kun tän sanoit niin totta, kyllä marraskuu menee aina tosi vauhdilla kun on niin paljon "ootettavaa" :D Ehkä tää pimeys ja kylmyys vaan iskee kunnolla päälle marraskuussa niin ehkä sen takia marraskuu on mielikuvissa jotenkin hidas ja ikävä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marraskuu saattaa helposti olla ikävä varsinkin mielikuvissa juurikin tuon pimeyden takia. Mutta marraskuussa on niin paljon hyvää, kuten juuri se että se menee super nopeasti. Sitten alkaakin jo joulukuu ja saa aloittaa jouluaattoon päivien laskemisen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3