torstai 22. lokakuuta 2015

Try a little harder to be a little better


Tällä hetkellä mun pitäis olla nenä kiinni kirjassa, mutta nyt tuli fiilis, että kirjoittelen mielummin tänne. Kohta alkaa ensimmäinen jakso olemaan virallisesti loppu, sillä tenttiviikko loppuu huomenna. Tästä lukuvuoden ekasta tenttiviikosta jäi aika huono maku. Kaikki tentit ovat menneet ihan penkin alle, joten joudun uusimaan niitä. Yksinkertaisesti en ole ehtinyt lukemaan tarpeeksi ja koen, ettei viimeisenä iltana edes kannata lukea. Silloin menee vain paniikkiin, eikä oppimisesta tule mitään. 


Olenkin nyt miettinyt paljon sitä, miksi en ole saanut luettua. Yksinkertaisesti siihen ei ole ollut tarpeeksi aikaa. Ekassa jaksossa oli kaksi melko työlästä ryhmätyötä, jotka veivät paljon aikaa. Ryhmätyöt ovat toisaalta ihan kivoja, mutta haastavaa on saada usean ihmisen aikataulut sopimaan yhteen. Ryhmätöiden lisäksi on ollut muitakin tehtäviä, eli lukemiselle ei vain ole jäänyt tarpeeksi aikaa. Useana päivänä luennot ovat kestäneet iltaan asti, joten kotiin päästyä on mielessä ollut rentoutuminen päivän hulinoista. Useina iltoina rentoutuminen on silti jäänyt vain haaveeksi, sillä illalla kotona on odottanut lisää kouluhommia sekä tietty kotihommat. Tämän lisäksi on vielä koira ja kaverit, joita pitäisi ehtiä näkemään.


Vaikka nyt opiskelut eivät ole sujuneet ihan suunnitelmieni mukaan, en ole ollut yhtään pettynyt. Pidän tärkeänä sitä, että olen koko ajan tehnyt hommia, enkä ole vain laiskotellut. Olisin vihainen itselleni, mikäli epäonnistuisin laiskuuden vuoksi. Vaikka tämä tenttiviikko onkin mennyt ihan päin honkia, odotan silti innolla uutta jaksoa. Pääsen uusimaan piloille menneet tentit ja pystyn oikeasti näyttämään, että osaan asioita. 


Huh, nyt tuli hieman purettua tuntemuksia opinnoista tällä hetkellä. Välillä opinnoissa vaan tarvitsee muistutella itseään hieman useammin, miksi ihmeessä tätä tulee tehtyä?!


4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!<3