maanantai 16. marraskuuta 2015

14.11 Another birthday and even more gorgeous than ever!


Lauantaina mittariini tuli vuosi lisää! Mutta kuten hyvä viini, niin toivottavasti myös minä paranen vanhetessani. Olin ihan täpinöissä synttäreistäni. Odotin ihan innoissani, oli se että saan järjestää juhlat. Juhlia on aina niin kiva järjestää. Tykkään niiden suunnittelusta ja sellaisesta järjestämisestä.

Syntymäpäiväni alkoi perinteisellä aamiaisella, eli sammakkoleivoksella. Olen varmasti ennenkin maininnut täällä, miten tuo leivos kuuluu syntymäpäiviini. Ilman sammakkoleivosta ei voi tulla onnistunut syntymäpäivä.
Illalla olleiden juhlien lisäksi päivä kului kaikkea kivaa tehdessä. Tuli muun muassa käytyä syömässä ja söin ihan älyttömän hyvää broileri-pastaa. Kotona pastaa tehdessä, ei siitä tule ikinä yhtä hyvää kuin ravintolassa. Täytyisi etsiä netistä joku hyvä pasta-resepti ja kokeilla mikäli kokkailu onnistuisi. Veikkaan silti, ettei se vetäisi täysin vertoja ravintola-annokselle.
Syömisen jälkeen tulikin jo hieman kiire lähteä kotiin valmistelemaan juhlia. Siivoilu oli vielä vähän kesken, ruuat laittamatta ja oma asu miettimättä. Nämä hommat tuli tehtyä ihan super nopeasti ja loppupeleissä lähes kaikki oli valmista vieraiden tullessa. Ennen juhlia olevasta alkusähellyksestä, tuli ihan lapsuus mieleen. Aina ennen synttärien alkamista oli sellainen pieni kaaos kun laitettiin vielä paikkoja kuntoon. Juhlia ennen oleva sähellys ja kaaos taitaa olla meidän perheessämme perinne. 
Ennen syntymäpäiviäni stressailin kauheasti vanhenemista. Nyt kun on ollut muutaman päivän 22-vuotias, on pakko todeta, ettei tämä ole sen kummempaa.4 kommenttia:

 1. Kuulostaa ja näyttää tosi ihanalta ja onnistuneelta sun synttärit! :) Söpöjä noi karkkikipot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuneet juhlat olikin:) Hih kiitos<3

   Poista
 2. Oijoi, suuret onnittelut! Kyllä se näin on, että vanhetessaan parannutaan suuntaan jos toiseen! :) Viimeistään kavetaan henkisesti ja ymmärretään maailmaa pala kerrallaan enempi. Aivan kuvankauniit kattaukset ja ihana sammakkoleivos! Muistuttaa kovasti bebeä, jonka on allekirjoittaneen suurta herkkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon<3 Tuo mitä sanoit vanhenemisesta, niin noin se juuri menee! :) Ja nyt kun sanoit niin nuo leivokset todella muistuttavat toisiaan:))

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3