maanantai 30. marraskuuta 2015

24 päivää jouluun


Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja sen voi jo huomata. Olen lähiaikoina askarrellut paljon joulujuttuja ja koristellut kotia. Ennen joulua olisi edessä vielä 9 tenttiä ja 11 tehtävän palautusta. Huh tässä tulee hieman kiire! Nyt viimeistään täytyy käynnistää kunnon turbomoottorit käyntiin, jotta kaikki tulee hoidettua määräaikaan mennessä.


En ymmärrä sitä, miksei yliopistossa keskustella eri luennoitsijoiden välillä, erityisesti kurssien kuormittavuudesta? Tälläkin hetkellä monet deadlinet ja tentit menevät ihan päälekkäin, jolloin niihin ei pysty valmistautumaan kunnolla. Lopulta se näkyy siinä, että ensi vuonna istutaan uusinnoissa. Hieman naurattaa ne ihmiset, jotka väittävät yliopiston olevan helppoa vain luennoilla istumista. Todellisuus on valitettavasti ihan toinen. Päivisin käydään luennoilla kuuntelemassa kun joku puhuu ja illalla aherretaan tehtävien ja tenttien parissa. Jokunen viikko sitten, eräs sanoi minulle kuinka helppoa opiskelu on. Kyseinen ihminen ei ole opiskellut ammattikoulua korkeampaa tutkintoa, joten tämä sai minut todella näkemään punaista! Arvostelisi sitten kun olisi itsellä kokemusta.


Se siitä opiskelu vuodatuksesta! Välillä on vaan pakko hieman vuodattaa näistä asioista, jotta jaksaa taas keskittyä kivoihin juttuihin. Nyt ennen joulua blogini varmasti täyttyy jouluhömpötyksestä! Täällä nimittäin kuunnellaan jatkuvasti joululauluja, askarrellaan ja suunnitellaan joululahjoja!

4 kommenttia:

 1. Oletpas söpö! Ihania selfieitä! Onnistuispas ittelläkin joskus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos<3 Haha mulla onnistuu ehkä yksi sadasta:D

   Poista
 2. Meilläkin osuu todella epämääräisesti deadlineit. Voi olla ihan hiljaista pari viikkoa, ja yhtäkkiä monen kurssin deadlineit osuu samoille päiville. Voisi olla vähän tasaisemmin nämä jutut että pystyy suunnitelemaan omaa elämää, eikä tulisi ihan hirveitä stressikohtauksia :D

  ❀Cinderella Days❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kuulla että sulla on sama tilanne deadlinejen kanssa:/ Jos ne olisi edes hieman tasaisemmin, säästyisi monelta turhalta stressikohtaukselta:/

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3