keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Kuvia ajalta kun vielä oli muutakin kuin harmautta


Ikkunasta ulos katsoessa näkyy tällä hetkellä ruskeita tippuneita lehtiä ja harmaa maisema. Vielä muutama viikko sitten maisema näytti paljon kivemmalta, sillä lehdet olivat värikkäitä. Odotan jo innolla lunta! Silloin tulee kunnon joulufiilis, kun lumihiutaleet tippuvat maahan. Olen etsinyt jouluksi uusia askarteluideoita Pinterestistä. Näitä ideoita on löytynyt niin paljon, että voisin sisustaa ja askarrella muutamaankin asuntoon joulun. Harmi kun on vain yksi asunto minkä voi koristella, varsinkin kun ideoita on paljon. 
Mielestäni maailmanjärjestyksen voisi muuttaa siten, että elettäisiin aluksi se värikäs syksy ja sen jälkeen sataisi heti lunta ja olisi talvi. Tämä harmaus on ihan mälsää. Haluaisin joko värit tai valkoisen heti tänne! Joku voisi nyt kuulla toiveeni ja toteuttaa sen... Olisin tälle tyypille niin kiitollinen!Tänään aamulla rämpiessäni kouluun, painava laukku kädessä ja sateenvarjo toisessa, kun taivaalta satoi kaatamalla vettä, teki mieli kääntyä kotiin ja mennä takaisin lämpimän peiton alle. Hyvin harvoin käy niin, että mitin tosissani päivän skippaamista, mutta nyt täytyi oikein taistella että päädyin luennoille. Koululle päästyäni oli suoristetut hiukset taipuneet kiharoille ja vaatteet oli ihan märät (siitä sateenvarjosta huolimatta). Oikein ihana alku siis päivälle!


Onneksi nyt on sade loppu, eikä mielessä enää vain pyöri lämmin sänky ja teekuppi. Sen sijaan mielessäni pyörii illan juhliin valmistautuminen. Kivaa kun on pitkästä aikaa tilaisuus, johon kuuluu laittaa pikkumustan. Nyt lähdenkin penkomaan (kaaosmaisesta) vaatehuoneesta jotain pikkumustaa. Hetken päästä pitäisi lähteä, mutta kuten aina, on kaikki vielä kesken. Meikki tekemättä, mekko etsimättä ja hiukset laittamatta. Nyt lähdenkin valmistautumaan, jotten myöhästy.


6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! :) Oon kyllä niin samaa mieltä sun kanssa, joko se värikkyys takasin tai lumi maahan! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini<3 Ja ihanaa kun joku muukin on samaa mieltä :D

   Poista
 2. Tosi kivat noi kuvat tuolla puiden luona! Ihana asu, sopii sulle hyvin! :)

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ompa kivoja kuvia!:)) Täällä odotetaan kanssa lunta, ei jaksa tätä märkää ja harmaata ilmaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) Tämä harmaus on niin mälsää...

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3