tiistai 3. marraskuuta 2015

Weekend


Eikös se niin mene, että hyvin vietetty viikonloppu tuo hyvän alun tulevalle viikolle? Viikonloppuni täyttyi taas vaihteeksi pääosin kouluhommista. Kouluhommia on tällä hetkellä niin paljon, ettei edes viikonloppuisin voi vain lepäillä. Vaikka tehtäviä olikin paljon tehtävänä, sain silti myös levättyä.Mikään ei ole ihanempaa kuin hyvin nukuttu yö. Vielä upeampaa on jos koko viikonlopun saa nukuttua hyvin. Aamulla on niin ihanaa herätä oikeasti levänneenä. Tämän jälkeen on kiva mennä tekemään maittava aamiainen ja syödä se television äärellä. Tuollainen on minulle niin luksusta, sillä arkisin aamiainen tulee syötyä koneen äärellä, samalla muita hommia tehden.Viikonloppuna iloa tuotti paljon niinkin yksinkertainen asia, että Netflixiin oli tullut Modernin perheen kuudes kausi. Olen odottanut tätä niin kauan! Tämä on myös ollut syy, miksen ole voinut irtisanoa Netflixin tilausta. Toisina kuukausina en ole katsonut sitä yhtään, mutta nyt taas on katsottavaa (ainakin muutamaksi päiväksi). Moderni perhe on sellainen sarja, joka saa aina hyvälle tuulelle. Jaksoja voisi katsoa kymmenittäin eikä yhtään tylsistyttäisi. 


Viime viikonloppu koostui siis kouluhommien lisäksi hyvistä aamiaisista, Modernista perheestä ja pienistä ilon, onnen hetkistä sekä tietysti ihanista ihmisistä!


2 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat muru <3 Inhoan yli kaiken aamuvuoroja jolloin ei saa nukkua kunnolla ja seuraava päivä menee sellaisessa koomassa. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika<3 Se seuraavan päivän kooma on kaikkein kamalinta:/

      Poista

Kiitos kommentistasi!<3