keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Erilainen joulu osa 2.


Noniin ennenkuin vuosi vaihtuu uuteen on hyvä vielä palata jouluun. Tämän jälkeen voikin unohtaa joulun ja siirtyä uuteen vuoteen ja sen mukana tuomiin haasteisiin. 

Joulupäivänä useimmat kaupat olivat kiinni, mutta esimerkiksi Stockmann oli auki. Heti aamupalan jälkeen otimmekin suunnan kohti Stockmannia. Tämän jälkeen lähdimme Vanhaan kaupunkiin kiertelemään joulutorille ja katsomaan kaupungin pikku sivukujia ja niiden pikkupuoteja. Tuollaiset pikkupuodit ovat niin suloisia ja kotoisia. Harmittaa kun Suomessa on niin vähän sellaisia liikkeitä.
Joulupäivänä lähdimme myös ajelemaan pois keskustasta, sillä halusin ehdottomasti nähdä myös näitä huonompia alueita. Mielestäni on mielenkiintoista nähdä miten maassa todella asutaan. Ei millään kaikki voi asua hienommissa taloissa, vaan aina on olemassa myös huonompia seutuja. Tuollainen ajelu avasi silmiä aikalailla. Lähes kaikista taloista oli katto palanut sen seurauksena, kun taloa oli koitettu lämmittää itse tehdyillä tulilla. 


Ajelun jälkeen siirryimme takaisin keskustaan. Silloin vielä tuli kierreltyä Vanhassa kaupungissa ihailemassa sen jouluvaloja ja tunnelmaa.


Koska kaikki paikat olivat kiinni illalla, lähdimme läheiseen kylpylään polskimaan ja istumaan poreisiin. Oli ihanaa päästä pitkästä aikaa kylpylään. En edes muista, koska olen viimeksi ollut kylpylässä. Siellä rentoutui niin hyvin poreissa drinksuja nauttiessa. Kylpylässä oli myös oma saunaosasto, jossa oli kaikkia erilaisia saunoja. Ihan huippu kiva paikka!

Kylpemisen jälkeen jatkoimme hotellille, jossa päädyimme huoneen vaihtoon. Saimme hotellin ainoan sviitin, sillä se oli vihdoin vapautunut. Saapuessamme alussa hotellille kaikki junior sviititkin oli varattuina. Oli upeaa päästä tuollaiseen huoneeseen ja mikä parasta, siinä oli myöhempi luovutusaika.

Seuraavana päivänä olikin vielä viimeisten shoppailujen aika. Lähdimme illalla takaisin kohti kotia, mutta koko päivä oli onneksi aikaa kiertää kaupoissa. Loppu peleissä ostin melko vähän ja keskityin ostamaan kaikkea oikeasti tarpeellista. En siis ostanut jokaista kivaa näkemääni juttua vaan kerrankin mietin jokaisen ostoksen kohdalla, tarvinko sitä oikeasti.Tällainen oli siis erilainen jouluni kokonaisuudessa. Nyt saa virallisesti loppua höpötys joulusta ja kohta alkaakin lähtölaskenta vuoden vaihtumiseen<3 

Sanon siis jo nyt: Hyvää uutta vuotta ihanat<3

2 kommenttia:

  1. Olipas teillä aivan UPEA huone! Tuollaisesta näkymästä isoine ikkunoineen ei voi kuin unelmoida :) Kävimme itse ennen joululomaa kylpylässä, joten voin hyvinkin samaistua siihen ihanaan fiilikseen <3 Tivottavasti teillä oli ihana uusi vuosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli niin upea huone<3 Kylpylät on niin ihania ja rentouttavua paikkoja! Toivottavasti sullakin oli kiva uusi vuosi<3

      Poista

Kiitos kommentistasi!<3