keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Erilainen joulupuu


Tänä vuonna halusin ehdottomasti saada joulupuun! En halunnut perinteistä kuusta, sillä se vie niin paljon tilaa, enkä keksinyt sille millään paikkaa. Pinterestiä jälleen kerran selailessani sainkin idean! Tekisin oksista joulupuun. 

Kävin hakemassa metsästä oksia, jonka jälkeen spraymaalasin ne valkoisiksi. Tämän jälkeen vielä hiletin oksat hopealla hileellä. Hilettäminen oli tämän projektin paras (ja suttaisin) vaihe. Charles sai osakseen muutamaan otteeseen hiletetyn turkin ja nyt hileitä löytyy aina kylpyhuoneesta jääkaappiin (en todellakaan tiedä miksi niitä on sielläkin). Kun hile oli kuivunut alkoikin koristelu. 

Koristeet vaihdoin muutamaan otteeseen, ennen kuin päädyin näihin. Nämä koristeet olen aikoinani ostanut Stockmannilta. Mielestäni siellä on aivan ihania koristeita! Rakastan kaikkia tyttömäisiä koristeita. 
Olen nyt ihaillut tätä joulupuutani jatkuvasti! Usein iltaisin vain katselen sitä ja mietin kuinka kiva se on. Sain tänä vuonna joulupuun ja vieläpä juuri sellaisen kuin halusin.

4 kommenttia:

 1. Oioii, ihana idea! :) Ja todellakin sievä! Meillä päädyttiin myös hieman erilaiseen joulu"kuusi"viritelmään kun se aito ei mahtunut kämppään millään lailla. Aivan ihania muuten nuo koristeetkin, varsinkin toi Marilynmainen mekko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että pidät!:) Ja erilaisen joulu"kuusi" viritelmät ovat just hyviä :) Ei aina tarvitse olla sellaista perinteistä kuusta:) Tuo on myös mun lempikoriste:)

   Poista
 2. Oii miten kaunis tosta tuli!! ♥ Ihanan kimaltava<3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Kimalletta ei voi olla koskaan liikaa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3