sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Can we start the weekend over again? I wasn't ready


Mistä ihmeestä se johtuu, että viikonloput menevät aina niin nopeasti ohi? Arkena aika kuluu ihan madellen ja viikonloppuisin tuntuu kuin tunnit olisivat yhtä pitkiä kuin minuutit. Olin koko viikonlopun vapaalla, mikä teki ihan älyttömän hyvää. Sain nukkua univelat pois ja pystyi olemaan vain rennosti.Eilen lähdin käymään Charlesin kanssa vanhempieni luona. Päivä periferiassa ei sujunut täysin ongelmitta. Charles nimittäin sai sähköiskun ja samalla järjesti sulakkeiden palamisen sekä kunnon pelottelut. Charlesilla on inhottava tapa työntää palloja huonekalujen alle. Mitä pienempään rakoon saa pallon ahdettua, niin sitä parempi. Sen jälkeen Charles raapii huonekaluja ja koittaa saada palloaan pois. Lopulta jonkun täytyy käydä pelastamassa pallo, jotta sama leikki voi taas jatkua.

Tällä kertaa leikki ei sujunut kovin ruusuisesti, sillä raapiessaan Charles sai sähköjohdon poikki kahdesta kohtaa. Charles sai sähköiskun johdosta ja vingahti sekä samalla hetkellä poksahti myös sulake ja meni talo pimeäksi. Tässä olisi voinut käydä vaikka kuinka huonosti, mutta onneksi oli joku ylimääräinen suojelusenkeli matkassa ja mitään pahaa ei tapahtunut.


Onneksi selvittiin vain säikähdyksellä ja meni hetki niin Charles riehui jo normaalisti. Päästiin käymään koirarannalla, jossa Charle juoksi ihan onnessaan. Oli ihanaa nähdä koira iloisena ja onnellisena tuon "leikin sähkömiestä"-jutun jälkeen. Oli kiva myös päästä itse ulkoilemaan. Yleensä arkisin ulkoiluni rajoittuu siihen, että kävelen yliopistolle ja kotiin sekä käyn koiran kanssa nopeasti ulkona.Tapahtumarikkaan päivän jälkeen oli ihanaa illalla kaivaa karkit kaapista. Laitoin myös Netflixistä O.C:n pyörimään ja olin rauhassa karkkien kanssa. Kun on koko viikon ravannut paikasta toiseen, kaipaa tuollaisia hetkiä. Ennen eilistä en ole edes avannut televisiota yli viikkoon. Kaikki aika vain hupenee joko yliopistolla tai kotona hommia tehdessä.


Tänään on ollut vielä akkujen latailu-päivä. Päivällä tein hyvää ruokaa eli kanapihvejä ja uunikasviksia. Tämän lisäksi olen vain ollut sekä tehnyt juttuja, joista on tullut hyvä mieli. Nyt illalla meinaan vielä katsoa ensiviikon aikataulut kuntoon ja miettiä, mitä kaikkea pitääkään silloin hoitaa!

10 kommenttia:

 1. Supersöpö asukokonaisuus, ihana toi sormus <3

  VastaaPoista
 2. Hui onneksi selvisitte vaan säikähdyksellä, sähköiskussa voisinimittin käydä tosipahastikkin!:) Muute kyllä viikonloppusi kuulosti oikein mukavalta ja kivat kuvat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Onneksi oli onnea matkassa:) Ja muuten viikonloppu oli onneksi onnistunut:)

   Poista
 3. Kuheetä tuo sähköisku :( Onneksi Charles pääsi pelkällä säikähdyksellä.
  Teen itse osa aika töitä ja tuntuu, että kaikki vapaa päivät menee kauheen nopeati. Oli niitä vapaita sitten kaksi tai neljä :D

  Mun on pakko kysyä kun jäi mietityttämään, että annatteko te Charlesin rikkoa huonekaluja, kun hän leikkii tuota leikkiä ? Mähän en siis koiraa omista ja en nyt tarkottanut tätä kysymyst, sillä tavalla että arvostelisin sitä vaan jäin miettimään asiaa, kun esim sohvatkin on arvokkaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli ihan kauhea juttu:/ Ja noin se vaan menee:D Ihan sama kuinka paljon on vapaata, menee ne aina liian nopeasti:D

   Charlesin ei tietenkään anneta rikkoa huonekaluja:) Pienestä asti olen sille opettanut että mitkä on hänen lelujaan ja mitä saa jyrsiä:) Mikäli leikki alkaa näyttämään siltä, että jokin hajoaisi, otetaan lelu suosiolla pois! :)

   Poista
 4. Ihania kuvia, näytät tosi herttaselta! :) <3 Viikonloput kyllä valitettavasti joka kerta tuntuu hurahtavan ohi ihan huomaamatta! Voi kauhea toi sähköiskujuttu, onneksi ei käynyt mitään vakavampaa! :S :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon<3 Viikonloput menevät aina ihan silmänräpäyksessä ohi:/ Ja onneksi selvittiin tuossa sähköiskujutussa pelkällä säikähdyksellä:)

   Poista
 5. Ihan älyttömän kauniit noi astiat ensimmäisessä kuvassa! Mäkin haluan <3 Onneksi ei käynyt huonosti sen sähköiskun kanssa, kuulosti aika hurjalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on Pip-merkkisiä astioita, joita saa muun muassa Stockmanilta:) Ja hurjaa se olikin, mutta onneksi onni onnettomuudessa:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3