sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Mitä tarttui mukaan Louis Vuittonilta?


Joulukuun alussa käväisin Helsingissä, jolloin samalla poikkesin myös Louis Vuittonilla. Kävin ostamassa itselleni pienen joululahjan, josta olin jo hetken aikaa haaveillut. 


Mukaan siis tarttui Bandeau-huivi. Olen jo kauan halunnut kesällä ostamaani Speedyyn laukkuhuivin. Liikkeessä harkitsin kauan kahden huivin välillä. Toinen huiveista oli ruskea ja toinen taas valitsemani vaaleanpunainen huivi. Vaaleanpunainen huivi vei voiton, sillä kuten varmasti jo tiedättekin pinkki ja vaaleanpunainen ovat lempivärejäni. Lisäksi ruskea huivi oli liian "aikuismainen" omaan makuuni ja tyyliini. 


Huivi on 100 prosenttisesti silkkiä, eli täytyy olla sen kanssa melko varovainen. Onneksi huivin voi silti viedä pesulaan, mikäli se sattuisi likastumaan. Nyt kun olen pitänyt huivia laukussani kiinni, olen huomannut että se tulee sitoa kunnolla kiinni, ettei huivi lähde valumaan. Aluksi en tällaista asiaa tajunnut ja ei kulunut kauaakaan, kun huivi jo roikkui ihan tippumispisteessä.Tällainen ostos tarttui siis mukaan viimeksi. Mielestäni huivi on kuin luotu laukkuuni. Huivin sävyt ovat hyvin mieleiset ja uskon, että huiville löytyy paljon käyttöä.


6 kommenttia:

 1. Iiih mul on toi sama, se on aivan ihana!! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea uudesta tulokkaasta, kuosi on kyllä herkullinen! Oma lähti kuitenkin juuri myyntiin :D Eipä se muuta tehnyt kuin koristanut nevaria, vaikka päähän sen aikoinaan ostin :( Ei vaan ollut mun juttu! Poudre Trunkissa huolisin kyllä isomman huivin, harmi kun ne neliöt ovat niin pieniä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Voi harmi kun kävi noin:/ Ne neliöt on kyllä melko pieniä eli niitä ei voi käyttää mihin tahansa:/

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3