torstai 21. tammikuuta 2016

Tea Time


Ajattelin vähän kuvailla teille kuvia päivän parhaasta hetkestä. Kyseessä on siis teehetki! Juon joka päivä vähintään 5 kupillista teetä ja teemakuja löytyy useita kymmeniä. Aamuni alkaa jättikupilla teetä ja usein saatan juoda kaksi jättikupillista, mikäli aamun aikataulu sallii sen. 
Hetki kuuman kupin kanssa rentouttaa ja lämmittää kivasti. Erityisesti näin talvisin on niin ihanaa käpertyä lämpimän peiton alle kupposen kanssa. Tykkään vaihdella teemakuja koko ajan, enkä juo ikinä päivisin kahta kupillista samaa makua. Rakastan erityisesti sellaisia teepusseja, joissa on jokin ihana teksti. Niitä tekstejä on aina niin kivaa lukea. Teetä tulee juotua ihan superisti ja vaikka se on hyvää, on siinä lisäksi vielä terveysvaikutuksia. Voisi siis sanoa että kuppi kuumaa parantaa sekä mieltä että terveyttä! 


Löytyykös ruudun siltä puolelta muita teen rakastajia? <3

8 kommenttia:

 1. Ihana teetaivas! Mä tykkään älyttömästi ja hullaannuinkin loppuvuodesta valkoiseen teehen 8)

  VastaaPoista
 2. Kumpa osaisin ottaa yhtä hyviä kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kohteliaisuudesta:) Muista silti että helposti ajattelee muiden blogeja katsoessa kuinka kaikki ottavat niin paljon parempia kuvia:D

   Poista
 3. Minun päivä alkaa myös jättikuoin teellä! Jos en saa teetä, mun koko päivä on pilalla! Hienoja kuvia <3
  Http://beyondthose-eyes.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta että ellei saa aamulla teetä, koko päivä on pilalla:/ Kiitos<3

   Poista
 4. Oi, ihania teeinspiskuvia! Sinullahan on kunnot teekokoelma siellä! Itsekin rakastan yrttiteetä. Nuo YogiTea -teet on mielestäni ihan parhaita ja sitten inkiväärisitruunatee, olisiko ollut Klipperin <3 Kahvia tosin rakastan myös, varsinkin aamulla on sitä saatava iso kupillinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kokeilla tuota inkiväärisitruunateetä:) Se on jännä kun toisten on pakko saada kahvia ja toisten taas teetä:D

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3