sunnuntai 7. helmikuuta 2016

1-vuotissynttäreillä


Eilen viettettiin serkkuni lapsen 1-vuotissynttäreitä. En olekaan ollut oikeastaan koskaan ihan pienen ihmisen synttäreillä. Mielestäni oli ihanaa kun huomasi, että he olivat oikein panostaneet synttäreihin. Oli laitettu kivoja ja teemaan sopivia koristeita. Minulle tulee niin hyvä mieli siitä, kun näkee että ihmiset jaksavat panostaa juhliin. Juhlat voi olla todella onnistuneet ilman koristeluita, mutta koristeet tekevät juhlista ikimuistoisemmat. 
Ennen synttäreitä olin töissä. Tästä johtuen tuli hieman kiire vaatteiden vaihtamisen kanssa. Olin ennen töitä jo katsonut vaatteet valmiiksi, mutta kotiin päästyäni totesin että en halua laittaa niitä. Lopulta valitsin vain nopeasti päälle pantavaa, sillä tässä kohtaa äitini jo soitti, että he olivat odottamassa alhaalla. En ole ikinä ennen lähtenyt synttäreille viiden minuutin laittautumisella, mutta kerta se ensimmäinenkin. 
Synttärisankari sai kaikkia kivoja lahjoja. Tuli hieman vanha olo, kun aloin vertailemaan millaisia leluja on ollut silloin kun itse on ollut pieni. Nykyään on niin ihania leluja lapsille, että voisin ihan hyvin ostaa kotiini samanlaisia. Oli todella kiva nähdä sukulaisia pitkästä aikaa. Välillä oikein harmittaa, kun sukulaisia ei tule enää nähtyä kovinkaan usein. Silloin kun olin nuorempi, tuli sukulaisia nähtyä lähes viikoittain. Tämän lisäksi kaikki kesät viettettiin yhdessä. Nämä on näitä aikuistumisen ikäviä puolia. Kaikilla on niin paljon omia menoja, että aikataulujen yhteensovittaminen on aina oma ohjelmansa. Onneksi silti jo muutaman viikon päästä on ristiäiset, joissa taas näkee sukulaisia. 

4 kommenttia:

 1. Voi miten kaunita kuvia<3 sukulaisia on kyllä aina yhtä ihanaa nähdä :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia<3 Heitä on aina niin kiva nähdä:))

   Poista
 2. Oot taas niin söppänä<3 Toi bandeau muuten toimii vyönäkin iha huippuhyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos<3 Joo se kyllä toimii hyvin vyönä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3