lauantai 20. helmikuuta 2016

Good Morning!


Oikein ihanaa huomenta!

Olen viettänyt tänään ihan täydellistä aamua. Ensinnäkin heräsin ilman herätyskelloa jo hyvissä ajoin. On niin ihanaa herätä siten, koska silloin tietää nukkuneensa tarpeeksi. Heräämisen jälkeen leikin hetken Charlesin kanssa (eli riehutin sitä ihan kunnolla). Tämän jälkeen menin tekemään aamiaista. Päätin etten avaa heti ensimmäisenä konetta, kuten yleensä teen joka aamu. Mielummin nautin aamiaisen ilman tietokonetta ja puhelinta, samalla selaten viikon postin.Arkisin en oikein jaksa katsoa sen tarkemmin, mitä postia tipahtaa alas postiluukusta. Heitän kaikki postit koriin tai sitten jätän ne epämääräiseen kasaan pöydälle. Olikin ihanaa kun sai hieman tuota kasaa siivottua. Postien joukosta löytyi myös uusin Elle, eli aamu alkoi kivalla lukemisella. 


Nyt lähdenkin meikkaamaan ja laittautumaan, sillä tänään olen menossa töihin. Ihanaa silti kun ennen töitä ehti viettämään tällaista rauhallista ja leppoista aikaa ilman kiirettä. Arkisin usein on jatkuvasti kiire johonkin, niin tällainen pikku hengähtäminen on ihan luksusta!


Toivottavasti teille tulee kiva päivä! Hyvää viikonloppua<3

4 kommenttia:

 1. Aivan yli-ihana toi teejuttu!! :D Onks se ostettu mistä? Delfiinit on vaan niin söpiksiä ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sellaisesta sisustuskaupasta kun Antti Airio :) tässä suora linkki siihen: http://verkkokauppa.anttiairio.fi/airio/verkkokauppa/index.tmpl?sivu_id=755&ryhma_id=193 :)

   Poista
 2. Rakastan rauhallisia aamuja <3 Kuulosti niin ihanalle sun aamu! Reipasta työpäivää :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3