sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Happy Valentine's Day!!


Oikein ihanaa ystävänpäivää! 

Tällaisia ystävänpäiviä kuuluisi olla vuodessa 365 kappaletta. Näin ainakin muistettaisiin niitä lähimpiä ja tärkeimpiä ihmisiä joka päivä, eikä vain kerran vuodessa. Tänä vuonna ystävänpäivän kunniaksi tein muutamat kortit sellaisille kavereille, jotka asuvat toisella paikkakunnalla. Nämä ihmiset ovat samalla myös lähimpiä ystäviäni, joten siksi halusin muistaa heitä erityisesti.


Tänä vuonna ystävänpäiväni hurahtaa yhdessä koulutuksessa. Koulutuksen aihe on silti niin mielenkiintoinen, että mielelläni menen sinne. Koulutuksessa puhutaan unelmoinnista ja haaveiden toteuttamisesta. Tämä onkin ollut kunnon haaveilu viikko, sillä keskiviikkona Arma Alizad oli puhumassa yliopistolla unelmista ja haaveista ja niiden toteuttamisesta. Mielestäni juuri tällaisista aiheista on tärkeä puhua. 


Ystävänpäivän kunniaksi ehdein silti leipomaan RockyRoadia. Tein ne jo perjantai-iltana, sillä silloin siihen sattui löytymään aikaa. En ole ikinä ennen tehnyt niitä ja yllätyin kuinka helppo niitä oli tehdä. Täytteiksi laitoin niihin vaahtokarkkeja, suolapähkinöitä, lakritsia ja toffeeta. 


Viettäkää oikein ihana ja ikimuistoinen ystävänpäivä!<3 Pus<3

14 kommenttia:

 1. Nam mitä RockyRoadeja, näyttää niin hyvältä! :) Ja muutenkin ihana postaus <3 Ihanaa ystävänpäivää sullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko itse sanoa, että niistä tulikin aikas hyviä :D ja kiitos<3

   Poista
 2. Ihanaa ystävänpäivää sulle!! Ja eikä, toi rocky road näyttää taivaalliselta *_*

  VastaaPoista
 3. Ihanaa ystävänpäivää sulle Sofia!<3 Toi rockyroad näyttää ihan superhyvälle 8)

  VastaaPoista
 4. Mäkin olen ollut kuuntelemassa Armania pariin otteeseen, todella vaikuttava/innostava puhuja! Häntä olisi jaksanut kuunnella vaikka kauemminkin :) Nuo rockyroadit näyttää todella hyviltä, toffeeta ja lakritsia en ookaan koskaan sinne joukkoon huomannut laittaa! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän kyllä oli niin hyvä ja innostava puhuja, tuollaisia Suomeen tarvittaisiin ehdottomasti lisää :) Ja kannattaa kokeilla ainakin sitä lakua, sillä se sopi sinne tosi hyvin:)

   Poista
 5. Ahhh toi rockyroad on super hyvännäköstä, kunnon ystävänpäivä herkku muuten! Ihanaa myöhäistä ystävänpäivää sulle ♥ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä sopi ystävänpäivään hyvin:D Kiitos samoin <3

   Poista
 6. Nam mitä herkkua! :) Ja ihan oikeassa olet, että ystäviä pitäisi muistaa enemmän kuin kerran vuodessa, mutta onhan tällaiset merkkipäivät ihania tekosyitä vetää pikkuisen överiksi ;) Arman on kyllä ihan mielettömän inspiroiva ja matava tyyppi, menisin mielelläni itsekin kuuntelemaan herran mietteitä ja ohjeita, onnekas olet päästyäsi luennolle! :) Hyvää myöhäistä ystävänpäivää ja mahtavaa alkanutta viikkoa sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä olen samaa mieltä että ystävänpäivä on hyvä syy laittaa ihan överiksi:D Ja kannattaa ehdottomasti tarkkailla jos hän joskus tulisi lähiseudulle puhumaan, sillä häntä kannattaa ehdottomasti mennä kuuntelemaan :) Ja kiitos samoin<3

   Poista
 7. vitsi mä oon aina halunnu maistaa tota rocky roadia! näyttää niin hyvältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti tehdä sitä! Tosi helppo tehdä ja on lisäksi super hyvää :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3