sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Jäätelö-överit ja laatuaikaa rakkaiden kanssa


Pitkäperjantai alkoi omalla kohdallani jäätelöbuffetissa. Siellä tuli syötyä kaikkia ihanan makuisia jäätelöjä, ehkä hieman liikaakin. Buffetin jälkeen tuli oikein huono olo. Ehkei siis ollutkaan hyvä idea vetästä kuuttatoista jäätelöpalloa aamupalaksi... Mutta toisaalta minkäs mahtaa, kun kerran jäätelö on vain niin hyvää.


Jäätelö-övereistä meni hetki selviytyessä. Matka vanhempieni luokse oli ihan tuskaa, sillä autossa vasta tulikin huono olo! Onneksi siitä matkasta selvisi, sillä olo alkoi pikkuhiljaa helpottaa, mutta en silti halunnut enää koskea loppupäivänä mihinkään makeaan. Onneksi ruoka oli muuten herkullista ja oli kiva viettää aikaa siten, että koko perhe oli koolla. 


Päätin laittaa pääsiäisen kunniaksi keltaisen neuleen päälleni. Voin vannoa, että keltainen on sellainen väri, jota ei ikinä näy päälläni! Kuvissa näkyvä keltainen ohut neule on ihan älyttömän vanha. Olen ostanut sen vuonna 2008 kun Hanna Saren suunnitteli malliston Seppälälle. Ihastuin silloin neuleen materiaaliin, mutta jotenkin neule on unohtunut kaappiin näiksi vuosiksi. En ole raaskinut luopua neuleesta, sillä sen materiaali on laadukas ja lisäksi uskoin aina että sille tulee käyttöä. Eli nyt paita on päässyt kahdeksan vuoden jälkeen käyttöön, eikä ainakaan tarvitse enää harmitella sitä, että se saa vaan olla henkarilla.


Pitkäperjantain ilta kului rennoissa merkeissä askarrellessa. Teimme kipsistä "kananmunia", mutta eihän se tietysti mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Kesken askartelujen kipsi loppui ja tietysti kaikki apteekit olivat kiinni. Apteekki joka oli auki, ei myynnyt kipsilevyjä. Lopulta laitettiin Facebookin paikalliseen kirppisrinkiin ilmoitus, kuinka nyt tarvitaan sellaista. Lopulta joku ihana nainen myi tätä kipsinauhaa pari rullaa. Joten loppu hyvin ja saatiin tehtyä askartelut loppuun. Eli pitkäperjantai oli melko tapahtumarikas päivä jäätelö-övereineen, perhelounaineen ja askarteluineen. 


2 kommenttia:

  1. vitsi sulle sopii ihan sika hyvin keltainen väri! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtava kuulla! Itse en ihan vielä osaa käyttää sitä, mutta eiköhän siihenkin voisi tottua:)

      Poista

Kiitos kommentistasi!<3