torstai 3. maaliskuuta 2016

Juo kuravettä!


Olen joskus pari vuotta sitten kertonut blogissani, kuinka aloitin Argilla Verde-vihreän saven juomisen. Nyt jälleen kerran savi on palannut aamurutiineihini. Ajattelinkin tehdä aiheesta uuden postauksen, jotta joku muukin saattaisi innostua saven juomisesta.


Mitä tämä kuravesi sitten tekee? Savessa on paljon mineraaleja sekä hivenaineita, joita kroppa tarvitsee. Lisäksi se puhdistaa elimistöä sekä ehkäisee erilaisia tulehduksia. Savi auttaa myös väsymyksen kanssa, sillä se ehkäisee väsymystä. 

Itse aloitin saven juonnin jälleen kerran hiusteni takia. Olen huomannut että savikuurin aikana hiukset saavat uutta virtaa kasvamiseen. Lisäksi olen jo aiemmin huomannut, kuinka savi vaikuttaa ihoon positiivisella tavalla. 


Mites sitten tämä savi nautitaan? Laitan aamuisin heti herättyäni haaleaan veteen yhden teelusikallisen savea. Annan sen vaikuttaa sen aikaa että pesen naamani, eli joku reilu 5 minuuttia. Tämän jälkeen lasista juodaan vesiosa, eli savi jää pohjalle.

Savea tulee käytettyä tämän lisäksi ulkoisesti. Kookosöljy ja savi ovat ihan huippu yhdistelmä kasvonaamioon. 


Välillä aamuisin tuntuu hölmöltä juoda kuravettä. Lapsena sen juominen oli ehdoton ei ja nyt siitä maksaa, että voi juoda sitä. Mutta jos ja kun tämä keino auttaa hiusten kasvuun, olen valmis tekemään sen.

6 kommenttia:

 1. Hyh voin kuvitella jo ton maun! :D Mut varmasti kasvonaamiona ois just tehokas, pitääpä testata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toimii hyvin myös kasvonaamiona ja tulee huomattavasti halvemmaksi kuin kaupan savinaamiot:) Plussaa myös siitä että jos tekee tuosta kasvonaamion, tietää ettei siinä ole miljoonaa lisä-ja säilöntäainetta:)

   Poista
 2. Tää oli ihan mielettömän hyvä postaus, mä oon nimittäin pohtiny ihan viimeaikoina, että pitäisikö itekkin alottaa saven juominen! Se varmasti vois auttaa tulehduksiin vatsassakin, tai ainakin testata vois!:) Mä kyselen nyt sulta, et mistähän tota saa edullisimmin? Osaatko sanoa :) Ihania noi kaikki säilytysastiat<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti testata! Itse ainakin huomaan selkeän eron. Kannattaa ottaa aluksi kolmen viikon kuuri ja sitten pitää viikko taukoa:) Olen huomannut hintoja vertailessa, että se on aika samanhintaista joka paikassa. Itse olen ostanut Lifestä tai eräästä paikallisesta kampaamosta, koska samalla tulee tuettua pienyrittäjää:) Mikäli Lifessä ei ole, kannattaa käydä muissa luontaistuotekaupoissa tai Punnitse ja säästä-liikkeessä, sielläkin sitä on usein myynnissä :)

   Poista
 3. Maistuuko toi siis ihan kuravedelle? Eka kerta kun kuulen saven/saviveden juomisesta. Mistä ostat savea? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jos nyt totta puhuen en ihan muista miltä kuravesi maistuu :D mutta siis eipä se oikein maistu miltään, eli pystyy ihan hyvin juomaan:) Tuossa ylempänä jo vastasinkin kattavammin mistä sitä saa, mutta luontaistuotekaupoissa myydään tuota :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3