tiistai 8. maaliskuuta 2016

Täydellinen Nainen


Ihanaa naistenpäivää kaikki mahtavat naiset!

Näin naistenpäivän kunniaksi olen miettinyt tänään oikein urakalla naiseutta. Me naiset ollaan aika mahtavia olentoja! Suorastaan ihan super-tyyppejä. Tänään mieleeni pyörähti ajatus täydellisestä naisesta. Me naiset usein yritämme mahtua johonkin muottiin. Milloin voivottelemme selluliittiä, milloin harmittelemme raskausarpia ja milloin mietimme miksei hiuksemme kasva ja kunnei meikki onnistu kuten Kim Kardashianilla.

Onko täydellinen nainen sitten sellainen lehtikuvien viimeisen päälle hiottu, leikelty, meikattu ja kammattu nainen?


Mielestäni ehdottomasti ei ole! Täydellinen nainen voi olla lihava, laiha. lyhyt hiuksinen, pitkä hiuksinen, lyhyt, pitkä, vaalea, brunette, suomalainen, norjalainen, yhdysvaltalainen, super meikattu tai meikkaamaton. 


Täydellinen nainen on mielestäni sellainen nainen, joka rakastaa itseään. Täydellinen nainen on sellainen joka on rohkea. Sellainen joka uskaltaa tehdä asiaa josta pitää, vaikka kaikki muut ympärillä epäilisi asiaa. Täydellinen nainen viihtyy kropassaan ja ellei viihdy, tekee asialle jotain, eikä vain voivottele asiaa. Täydellinen nainen uskaltaa nauraa itselleen eikä ota itseään liian vakavasti. Täydellinen nainen ajattelee positiivisesti ja luo hyvää energiaa ympärilleen.  


Ihailen vahvoja ja rohkeita naisia, jotka tekevät täysillä omaa juttuaan. He eivät välttämättä näytä median täydelliseltä naiselta. Sen sijaan he ovat usein luonteeltaan paljon enemmän kuin nämä keikistelijät. Ihailen myös naisia jotka nousevat ylväästi ylös pettymysten jälkeen. Mielestäni tällaiset naiset ovat täydellisiä naisia. 


Mielestäni täydellinen nainen on juuri sellainen kuin SINÄ olet!<3 Kaikki naiset eivät ikinä mahdu samaan muottiin, joten siksi juuri olemme kaikki Täydellisiä Naisia!


4 kommenttia:

 1. Ihana teksti !<3 Oiken hyvää ja myöhäistä naistenpäivää sulle Sofia♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun pidit<3 Kiitos samoin Emilia<3

   Poista
 2. Hyvää pohdintaa! oot kyl tosi kaunis <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3