lauantai 16. huhtikuuta 2016

Ei kai tuolla vain ole tiskiharja?!?


Olen aina sanonut etten ikinä koskaan milloinkaan haluaisi lahjaksi laukkua. Tämä siis perustuu siihen, että olisi ihan kauheeta jos joku ostaisi väärän laukun. Laukut ovat minulle niin tärkeitä juttuja etten halua kokoelmiini laukkua, joka ei ole juuri täydellinen. No mutta joku kerta silti kotiin tullessani sängyllä odotti Longchampin pahvipussi. Ajattelin aluksi että mitäs ihmettä ja kysyinkin, että onko tämä nyt jokin pila ja pussin laatikosta löytyy tiskiharja? Noh onneksi kyseessä ei sentään ollut tiskiharja vaan jotain ihan muuta. Mikäli sieltä olisi löytynyt se tiskiharja pilailumielessä, olisi syntynyt varmasti sellaiset itkupotkuraivarit, että puolet kaupungista olisi kuullut. Vakavista asioista ei saa vitsailla.Laatikosta paljastui eräs ihailemani kevätmalliston laukku. Nähdessäni laukun ensimmäistä kertaa liikkeen näytikkunassa, kirjallisesti pompein ilosta koska se oli niin kaunis. Yhtäkkiä sama laukku oli minulla.


Pidän niin laukun kuosista. Siitä tulee ihan mieleeni jokin vesivärimaalaus. Lisäksi laukussa on juuri sellaiset värit, joista pidän.Olen niin rakastunut tähän laukkuun! Laukku ei ole vielä päässyt käyttöön, mutta nyt ilmojen lämmetessä pääsen pian ulkoiluttamaan ihanaa uutta rakastani.

8 kommenttia:

 1. Kuka sen oli sitten ostanut? Laitapa laukkuarvonta pystyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poikaystäväni oli ostanut laukun:) Millaista laukkuarvontaa mahdat tarkoittaa? :D

   Poista
 2. Ihana laukkukokoelma<3 Hei mä kokeilin eilen tuota sun överisuklaareseptiä ja et uskokkaan miten kaikki tykkäs siitä! :D Kiitos vielä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Ihana kuulla että kokeilit reseptiä ja se oli pidetty herkku<3

   Poista
 3. Kaunis laukku! :) ihanan keväinen ja tollanen raikas ♥ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Kevääseen/kesään sopii niin hyvin tuollaiset sävyt<3

   Poista
 4. Tykkään kans tuosta laukun kuosista, itsellekin tuli mieleen joku vesivärimaalaus. Ja kiva laukkukokoelma! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että säkin tykkäät tosta<3

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3