sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Överisuklaaherkku


Pääsiäisbrunssin kuvissa näkyi vilaukselta yksi herkku, jonka leivoin brunssille. En tiedä herkun oikeaa nimeä, mutta nimettäköön se nyt överisuklaaherkuksi. Ohjeen olin nähnyt Facebookissa videon muodossa, joten sovelsin sitä hieman.

1. Tässä siis näkyy käyttämäni ainekset
- Iso lehtitaikinalevy (1 kpl, 600g)
- Maitosuklaalevy (1 kpl, 200g)
- Center-karkkeja (3 rullaa)


2. Aluksi kaulein lehtitaikinalevyä ohkasemmaksi ja asetin sen päälle suklaalevyn. Leikkasin samalla sen suklaalevyn muotoon, eli siten että vain sivuilla oli enemmän taikinaa.


3. Tämän jälkeen asettelin Center-karkit suklaalevyn päälle.


4. Koko suklaalevy siis täytettiin karkeilla.


5. Sitten leikkasin taikinan sivuille pieniä viiltoja ja taittelin ne suklaan päälle. Voitelin leivoksen ja laitoin muutaman pähkinän koristeeksi päälle.


6. Leivos uuniin 200 asteeseen noin kymmeneksi minuutiksi.


7. Herkku oli valmis maisteltavaksi


Valmis herkku oli todella makea, joten pieni pala vei makeanhimon täydellisesti. Kannattaa kokeilla tätä, mikäli tykkää suklaasta ja haluaa makeanhimosta tehokkaasti eroon!

8 kommenttia:

 1. siiis NAM!!! Tuo näyttää niin uskomattoman hyvältä, että en oikeesti kestä! :-D Oon ihan armoton suklaahullu ja muutenki kaiken makean perään, niin tätä on ihan pakko kyllä kokeilla jossakin välissä. Kiitos siis paljon sulle ohjeesta, en oo ikinä ennen törmänny tämmöseen, mutta onneks nyt törmäsin.. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos ohjeesta on hyötyä :) Tuo herkku on kyllä sellainen, joka sopii kaikille suklaahulluille :D Onneksi tuo herkku on vielä todella nopea ja helppo valmisteinen :)

   Poista
 2. Huh kun tuo varmaan janottaa! :D Mut varmasti hyvää!

  VastaaPoista
 3. ooooh nammm, kuulostaa niin hyvälle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä hyvää! Suosittelen kokeilemaan<3

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3