torstai 21. huhtikuuta 2016

Täydellistä vastapainoa opiskelulle


Lähiaikoina blogi on jäänyt hieman taka-alalle, sillä opiskelu on vienyt kaiken ylimääräisen ajan. Onneksi enää tarvitsee jaksaa pieni hetki ja sitten taas on enemmän aikaa kivoille asioille. Lähiaikoina esimerkiksi kavereiden kanssa vietetty aika on jäänyt ihan minimiin. Harmittaa ihan älyttömästi, sillä kaverit tuovat hyvää vastapainoa opiskelulle. Samalla silti kavereiden kanssa vietetty aika on pois opiskeluilta, jolloin taas vain pitkittyy se että kaikki tarvittavat tehtävät on tehty. 

Mutta nyt paljon kivempiin asioihin, sillä jo lähes pari viikkoa sitten olleisiin vuosijuhliin. Odotin vuosijuhlilta erittäin paljon, sillä monet olivat puheet kuinka tuo on vuoden paras tapahtuma. Odotukset onneksi palkittiin ja koko viikonloppu oli ihan älyttömän upea ja mahtava! Perjantaina oli vuosijuhla, jossa oli pukukoodina iltapuku. Ennen kun edes kutsu juhliin oli tullut, olin päättänyt että laitan pinkin mekon. Oli niin ihanaa päästä laittautumaan ja pukea upea mekko päälleen!

Ja kyllä, tein toisten mielestä maailman suurimman tyylivirheen! Yhdistin hopeaan kultaa kenkien muodossa! Älkää huoliko, onneksi kengät eivät näkyneet missään kohtaa. Kukaan ei siis nähnyt miten olen rikkonut, tätä toisten mielestä niin maailmanlopun kokoista tyylimokaa!Iltajuhlassa oli kolmen ruokalajin illallinen. Alkuruokana oli bataattia, pääruokana karitsaa ja espressokastiketta sekä valkosipuliperunakakku sekä jälkiruuaksi oli vanilja pannacottaa lime-vodka kastikkeella. Ruoka oli aivan taivaallista! Ainut miinus oli jälkiruuassa, sillä siinä maistui hieman liikaa vodka. Yleensä rakastan jälkiruokia, mutta tuossa jälkiruuassa häiritsi vodkan maku.

Iltajuhla sisälsi ruokailun lisäksi puheita, tanssia ja musiikkia. Mielestäni juhlassa oli silti kaikkein parasta hyvä tunnelma ja se kun kaikki olivat pukeutuneet parhaimpiinsa. Ihanaa kun ihmiset panostavat laittautumiseensa! Seuraavana päivänä oli sillis, eli iltapuvut vaihtuivat haalareihin. Oli kiva olla hieman rennommissa vaatteissa edellisillan juhlapuvun jälkeen. Silliksellä muutenkin tunnelma oli täysin eri verrattuna edelliseen iltaan. Enää ei oltu pukeuduttu parempaan Seppälään tai juotu fiinisti viinilaseista. 


Kokonaisuudessaan viikonloppu oli niin ihana ja täydellinen irtiotto opiskelun keskellä. Tällaisia viikonloppuja kaipaisi aina tietyin väliajoin, erityisesti näin keväisin kun kaikki opinnot kaatuvat niskaan. 

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!<3