tiistai 31. toukokuuta 2016

Run Girl Run!!


Sunnuntaina oli yksi kevään kohokohdista eli Naisten Kymppi! Olin äitini kanssa viime vuonna ensimmäistä kertaa juoksemassa tuolla. Tänä vuonna oli sanomattakin selvää, että mukana ollaan. Tuota tapahtumaa on odottanut siitä asti kun liput tuli hankittua, eli silloin kun oli vielä lunta maassa.


Tällä kertaa tapahtumaan lähteminen ei sujunut täysin ongelmitta. Ensinnäkin minulla on vaivannut lähiaikoina polvi todella paljon. Olin viime keskiviikkona siitä lääkärissä ja lääkärin mukaan juokseminen olisi nyt kielletty. Päätin etten kerro äidilleni tuosta mitään, sillä jos olisin kertonut juoksu olisi tyssännyt siihen. Seuraavana päivänä autosta hajosi ilmastointi, eli taas yksi murhe lisää, milläs nyt mennään? Ongelma ratkesi, kiitos bussiyhteyksien. Päästiin siis kauan odottamaamme tapahtumaan!


Sunnuntaina lähtömme kohti Helsinkiä starttasi kello 5.30. Helsingissä olimme kymmenen aikaa, jolloin kävimme aamupalalla. Tämän jälkeen oli vaatteiden vaihto ja sitten vaan juoksupaikalle!

Tapahtumassa oli taas vaikka mitä pisteitä, kuten esimerkiksi urheilupatukoiden maistelua. Naisten kympissä tapahtumaa myös riitti Maija Vilkkumaan esiintymisen ja eri jumppien muodossa. Tapahtumassa oli taas huolehdittu niin hyvin kaikesta! Huippua kun järjestelyt toimivat!


Itse juokseminen meni hyvin! Koko kymmenen kilsaa tuli juostua, vaikkakin polvi muistutteli välillä melko paljon olemassa oloaan. Viimeksi juoksin tuollaisen matkan vuosi sitten kyseisessä tapahtumassa. Hyvä käydä vuoden välein testaamassa, onko juoksukunto vielä olemassa. Juoksureitti oli aivan ihana! Reitti oli mukavan vaihteleva ja matkan varrella oli muun muassa hevosia. Juoksuilmapiiri oli kannustava ja se erityisesti auttoi jaksamaan ja sai hyvälle fiilikselle.


Juoksemisen jälkeen oli vuorossa eväiden jako. Tuo osuus hoitui niin sujuvasti tuolla tapahtumassa! Juoksemisen jälkeen käveltiin eväspaikalle, josta saatiin tuotekassit sekä lounasta. Sen jälkeen voitiinkin nauttia lounaasta, auringosta ja kierreltiin pisteitä. Juoksun jälkeen myös uskalsin tunnustaa lääkärin mielipiteen juoksemiseen.


Kokonaisuudessa ihan huippu päivä! Kiitos äidille matka-ja juoksuseurasta. Kohta otetaan uusiksi<3 Onnistunut tapahtuna, huippu ohjelmaa ja fiilis täys KYMPPI!

2 kommenttia:

  1. Ihana lukea tapahtumasta! Itelki olis haaveissa osallistua joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ens vuonna sä oot juoksemassa tuolla! :) Nähdään siis Naisten kympissä 2017<3

      Poista

Kiitos kommentistasi!<3