torstai 9. kesäkuuta 2016

Ihana kesäinen Helsinki


Tiistaina oli ihan huippu kiva päivä! Tiistaiaamulla starttasi lähtö kohti Helsinkiä 6.30. Lähdin Helsinkiin gradun valmistumismatkalle yhdessä koulukaverini kanssa. Päätettiin pari kuukautta sitten, että jos saadaan gradut pakettiin, lähdetään palkinnoksi Helsinkiin. 


Ihana gradun tsemppauskaverini oli vastassa minua, kun bussini saapui Helsinkiin. Kierreltiin, katseltiin ja nautittiin ihanasta kesäisestä Helsingistä. Onneksi sää oli parempi kuin hyvä. Ei ollut liian kuuma eikä liian kylmä, joten jaksoi hyvin kävellä. Käveltiin lounaalle salkkarikadun kautta Löylyyn. En ole ikinä käynyt salkkarikadulla, joten halusin vihdoin ja viimein päästä sinne.Kävimme Löylyssä lounaalla. Tuolla oli niin ihanat näköalat. Oli aikas täydellistä juoda viiniä keskellä tiistaita ja katsella merimaisemia. Otimme kummatkin lounaaksi kalakeittoa. Tuosta keitosta tuli mieleen ihan mökkilounas merimaisemista ja kalakeitosta. 


Löylyn jälkeen lähdimme tallustamaan takaisin keskustaan, jossa kävimme kiertämässä muutamia kauppoja. Tavoitteenani oli löytää uimapuku ja voihan pyhä jysäys, kuinka monta kauppaa sai kiertää sen perässä. Loppujen lopuksi uimapuku löytyi Cubukselta. Helsingissä kävimme myös Magnum-jäätelöbaarissa. Olen koittanut kolme kertaa päästä tuohon paikkaan! Se on aina ollut joko kiinni tai siellä on ollut yksityistilaisuus. Laitoin jo edellisenä päivänä tuonne viestiä, että kai olette auki. Onneksi paikka oli auki ja pääsimme jäätelölle! Tuo paikka oli kuin taivas tällaiselle jäätelöhullulle! Olin niin innostunut paikasta että ehdotin, jos menisimme sinne uudelleen. Kävimme siellä vielä uudelleen ja jäätelö nautittiin tällä kertaa kuohuvan kera! Niin ihanaa, hyvää seuraa, aurinko paistoi ja lasissa kuplivaa. Mitä muuta voisi nainen toivoa?


Kuohuvien ja jäätelön jälkeen lähdimme metrolla kohti Kaapelitehdasta. Siellä treffasimme kaksi opiskelukamuamme. Toinen heistä oli ihan super ja valmistui ihan älyttömän nopeasti maisteriksi. Toisella taas heistä on vielä opinnot kesken, mutta mikä mahtavinta, on hän saanut oman alan hommia. Hän olikin ainut meistä, jota on onnistanut! Nämä on myös ne huipputyypit Humanistisen tiedekunnan opinnoista. Siellä on ollut melko vähän tyyppejä, joihin olisi tutustunut kunnolla. Useat myös jättivät opinnot kesken viimeistään kandidaatin tutkinnon jälkeen. 


Oli niin mahtavaa nähdä näitä huipputyyppejä! Vaihdeltiin kuulumisia ja käytiin katsomassa yhden uutta työtä, eli muotoilua. Tai oikeammin saven muotoilutiloja. Vitsit hänen työnsä oli upeita! Ostin sieltä myös yhden vadin/lautasen ja tulen sen esittelemään vielä myöhemmin täällä.


Illalla bussi kohti kotia starttasi 21.30. Koko päivä oli ollut niin huippu, ettei edellisyön kolmen tunnin yöunet haitanneet yhtään. Bussissa oli ihana katsoa auringonlaskua. Silloin oli niin onnellinen fiilis, hyvä päivä takana, huippu seuraa, paljon naurua ja iloa sekä kesäinen Helsinki<3

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Ja tuo jäätelö näyttää kyllä niin herkulliselta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Tuo jäätelö oli niin herkkua:)

   Poista
 2. Vähänkö sulla on ollut kiva päivä :) Tuolla Löylyssä vois itekki käydä :D Ja nuo Magnum jäätelöt on ihan parhaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli ihan huippupäivä!:) Ja kannattaa ainakin käydä katsomassa millaisesta paikasta on kyse:)

   Poista
 3. Kuulostaapa ihanalta päivältä! Tuo löyly on kyllä sellainen paikka missä täytyisi tän kesän aikana mennä käymään, kun tuntuu että niin moni on paikkaa kehunut :) Ja ai että noi Magnumin jäätelöt on parhaita! <3 Itsekin oon jo kahteen kertaan ehtinyt käydä siellä herkuttelemassa :D

  http://anniinan-matkassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä kesällä siellä:) Oi onnellinen kun oot päässyt sinne jo kahdesti herkuttelemaan<3

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3