tiistai 5. heinäkuuta 2016

Gintoniceja ja riehuntaa


Luonnoksista löytyy tällä hetkellä monta postausta, mutta ehkä luonnollisinta on publiikin jälkeen kertoa kotona pidetyistä maisterijuhlista. Juhlat siis pidettiin publiikin jälkeisenä päivänä vanhempieni luona. Olin kutsunut paikalle vain kaikki lähimmät sukulaiset ja tutut. Halusin pitää melko pienet juhlat, sillä toinen maisteritutkinto vielä odottaa. Toinen syy pienelle vierasmäärälle oli se, että pidän enemmän juhlista joissa on vain kaikki oikeasti läheiset ja tärkeät ihmiset. En tykkää yhtään jos vieraiden joukossa olisi joku kummin tädin kaima. Juhliin tulisi heti melko epämiellyttävä fiilis. 

Juhlat onnistui paremmin kuin hyvin! Juhlissa oli tarjolla ihania herkkuja, joista kiitos kuuluu äidilleni. Tarjolla oli erilaisia kakkuja, leivoksia, suolaisia paloja sekä tietysti erilaisia juomia. Illalla kun osa vieraista oli jo lähtenyt oli muun muassa gintonicien vuoro. 

Illalla myös laitettiin musiikkia soimaan ja tanssittiin (eli riehuttiin). Hah ihan parasta! Olin oikein elementissäni jälleen kerran. Innostuminen on mielestäni positiivinen asia, ja toivon ettei minusta koskaan tule sellainen, joka ei osaa innostua ja riehua.

Ihanat maisterijuhlat tuli juhlittua. Paikalla oli kivoja ihmisiä, tarjolla oli hyvää ruokaa ja mikä parasta, oli juhlien ilmapiiri hauska. Mitä muuta sitä voisikaan toivoa hyviltä juhlilta?


4 kommenttia:

  1. Voi miten iloinen oon sun puolesta! Ja se on totta että etenkin omien juhlien pitää olla oman tyyliset! Silloin riehumaan jos haluaa, hahahahh! :D

    VastaaPoista
  2. Ihana mekko ja ihania tarjoiluita. <3 Oot niin kaunis <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3