tiistai 19. heinäkuuta 2016

Illallista ja hyvää seuraa


Muutama viikko sitten pidimme kaverini kanssa pienen illallisen. Koitimme keksiä tekemistä ja mietimme mitä kaikkea voisimme tehdä, mutta lopulta päädyimme itse tekemään ruokaa. Kävimme kaupasta ostamassa tarvittavat ainekset ja menimme kaverini luo kokkailemaan. 


Alkupalana oli kukkakaali-omena sosekeittoa. Vitsit se oli herkullista! Kaverini on ihan loistava kokki ja hän oli joskus aiemminkin tehnyt vastaavaa sosekeittoa.


Pääruokana oli mansikka-mozzarella-salaattia ja pihviä! Mietimme ties kuinka kauan pääruokaa. Kummankaan ei tehnyt mieli mitään super raskasta ruokaa, joten siksi tuli päädyttyä nopeasti salaattiin ja lisukkeeseen. Jälkiruokana oli juustolautanen, suklaata sekä keksejä. Juustot on niin hyviä! Harvemmin niitä tulee kotiin ostettua, sillä ne aina pilaantuu. Kahden niitä on kiva syödä, niin ei jää kovinkaan paljon roskiin heitettäväksi.Oli niin ihana viettää rauhallista lauantai-iltaa hyvässä seurassa, hyvän ruuan parissa samalla kun rentouttava musiikki soi taustalla. Tällaisia illanviettoja ehdottomasti lisää!


4 kommenttia:

  1. Nyt täytyy kyllä sanoa, et sun blogiin ei pitäis eksyä nälkäisenä! :'D Nam miten hyvälle kaikki näyttää<3

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvia ja herkkuja.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3