perjantai 22. heinäkuuta 2016

Louis Vuitton Pochette


Tein ihan super löydön!! Olen jo jonkun aikaa etsiskellyt käytettynä Louis Vuittonin pikkulaukkua. Olen jo kauan haaveillut sellaisesta laukusta, joka on jo valmiiksi kunnolla patinoitunut. Kutsun tällaisia laukkuja mamma laukuiksi. Niissä on vaan jotain omaa taikaa! 

Kun vihdoin ja viimein nettikirpparilla tuli tämä kaunokainen vastaan, en miettinyt kahta kertaa ostaakko vai eikö osta! En ole ikinä ennen ostanut käytettynä mitään noin kallista, joten jännitti todella paljon. Maksoin etukäteen summan tilille, joten pelkäsin että mitä jossen saakkaan tuotetta. Olen ihan liikaa lukenut netistä kuinka on rahat laitettu tilille ja sen jälkeen ei ole kuulunut enää mitään. Onneksi kaikki meni paremmin kuin hyvin ja laukku tuli jo seuraavana päivänä postiin! Niin ihanaa! Katsokaa nyt tuota kaunokaista...Loppuun vielä kaikki Louis Vuittonin laukkuni<3 Mitäs pidätte uudesta tulokkaasta?<3


4 kommenttia:

 1. Itselläni on myös pochette ja on ollut kyllä kovassa käytössä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni hyvä kuulla:) Voin olla siis varma että tuolle tulee paljon käyttöä:D

   Poista
 2. Voih, on kyllä niin siro ja soma toi laukku! :>♥ Mä tykkään kans kun tavaroissa ja tuommosissa laukuissa näkyy vähän jo käytön jälkeä, ihana lisä Vuitton perheeseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavaroihin kuuluu pieni käytön jälki, niistä tulee heti paljon mielenkiintoisempia:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3