perjantai 15. heinäkuuta 2016

Roadtrip pikkupaikkoihin


Yksi kesän toiveistani oli roadtrip. Niinpä lähdimme kahden työkaverini kanssa pienelle roadtripille. Kävimme sellaisissa pikkupaikoissa, joista ei oikeastaan tiedetty mitään etukäteen. Monessa näissä paikoissa oli meneillään markkinat, joten oli hauskaa kun oli ainakin ihmisiä liikkeellä. Reittimme oli seuraava Pori-Merikarvia-Isojoki-Kristiinankaupunki-Kaskinen-Närpiö-Kristiinankaupunki-Merikarvia-Pori.Ensimmäinen oikein pysähtymiskohteemme oli Isojoki. Siellä oli markkinat meneillään, joten haettiin sieltä metrilakua sekä jäätelöä. Isojoki näytti pieneltä ja söpöltä paikalta. Markkinoilla oli paljon liikkeellä ihmisiä ja oli suloista huomata kuinka esimerkiksi pikkutytöt oli selkeästi laittanut parhaat päälleen. Isojoelta matka jatkui kohti Kristiinankaupunkia. Se oli sellainen paikka, jossa olen käynyt ennenkin. Kristiinankaupungissa kiersimme lähinnä autolla paikkoja sekä menimme syömään. Kävimme ensin kesäravintolan oven takana, mutta paikka oli vielä kiinni. Hyvä näin, sillä löysimme ihan älyttömän hyvän ruokapaikan! En ole ikinä käynyt syömässä tuollaisessa paikassa, jossa on noin laaja lista. Listalta löytyi kalaa, lihaa ja kasvisvaihtoehto. Lisäksi oli pastaa, pizzaa, salaattia ja vaikka mitä vielä. Ruoka oli ihan älyttömän hyvää! Kristiinankaupungin jälkeen matkamme jatkui kohti Kaskista.Kaskinen vaikutti kivalta paikalta. Sielläkin oli meneillään jotkut markkinan tapaiset hulabaloot. Huippua oli se, kun siellä järjestettiin viikinkinäytös. Kaikki oli järjestetty niin viimeisen päälle, että koko show oli ihan mahtava! Oli hauskaa katsoa kuinka innoissaan pikkulapset olivat esityksestä.


Kaskisen jälkeen oli Närpiön vuoro. Sinne olen aina halunnut päästä, koska legendaarisessa  Kumman kaa-sarjassa on puhuttu jotain siitä paikasta. Yllätyin siitä kun kukaan ei puhunut siellä suomea. Tuli ihan fiilis, että on ajauduttu Ruotsiin vahingossa. Mutta meille kävi silti ihan älyttömän hyvä tuuri! Juuri kun oltiin reissussa, oli siellä tyyliin koko vuoden isoin tapahtuma. Närpiöstä ostettiin vaan herkkuja, kuten metrilakua ja hattaraa.Närpiön jälkeen menimme Kristiinankaupunkiin jälkkäreille. Menimme hienon näköiseen ravintolaan, joten odotukset oli aika korkealla. Otin lämmintä suklaakakkua Baileys-kermavaahdolla. Pakko tunnustaa, että jälkkäri oli hieman pettymys. Odotin hieman parempaa tuohon hintaan ja tuon näköiseltä paikalta. Tuntui kun kakku olisi otettu pakkasesta ja sitä olisi vähän sulatettu. Kakku ei ollut edes lämmintä, vaikka menussa luki niin. Noh mutta Baileys-kermavaahto oli sentään todella hyvää! Kristiinankaupungista matkamme jatkui kohti Merikarviaa.


Merikarvialla nautittiin pullo kuohuvaa ja syötiin mansikoita. Tästä oli hyvä jatkaa kotiin. Niin ihana reissu! Lähtisin koska vaan uudelleen.

4 kommenttia:

 1. Hyvässä ravintolassa töissä olleena pakko kertoa, että kyllä ne aikalailla pakkasesta tulee kaikki kakut jne :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän että ne on useimmiten pakasteesta:/ Lähinnä tarkoitin tuolla sitä, että koska listassa luki lämmintä kakkua ja kakku oli ihan kylmää, niin huomasi että se oli juuri otettu pakkasesta :)

   Poista
 2. Oi mitä kuvia, nam! Ihanalta reissulta kyllä kuulostaakin. :) Me käytiin kans reilu viikko sitte kolmen ystäväni kanssa muutama päivä roadtripillä, josta postasinki just blogiin. Meillä oli kyllä tosi kiva reissu myös! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin käydä lukemassa myös teidän reissusta:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3