maanantai 1. elokuuta 2016

Pori Jazz 2016


Oikein ihanaa elokuuta!<3 Vihdoin on kahden viikon Latvian reissusta palattu! Ennen kun aloitan Latvia-postaukset palaan vielä Pori Jazzeihin, jotka järjestettiin juuri ennen reissuun lähtemistä. Pori Jazzeista on muodostunut sellainen jokakesäinen perinne. Vaikka tapahtuma järjestetään melkein samalla kaavalla joka vuosi, on siellä niin mahtava fiilis. 
Jazzkadulla oli tänäkin vuonna taas peruskojuja. Oli ruokaa, juomaa ja sellaista festaritavaraa. Ostin tänäkin vuonna uusia kenkiä tuolta. Kenkien hankinnassa tuli melko isokin valinnanvaikeus, mutta onneksi lopulta sain valittua mitkä kotiutan. 

Torstaista lauantaihin oli konserttien vuoro. Tänä vuonna Jazzeilla esiintyi muun muassa J.Karjalainen, Joss Stone, John Newman, Paperi T ja Seal. Esiintyjiä oli laidasta laitaan ja kaiken ikäisille. Uudeksi suosikikseni pääsi John Newman. 

Jazzeissa on ihan parasta se fiilis. Sunnuntaina oikein harmitti lähteä kohti lentokenttää, sillä nyt kaikki kiva loppui. Jazzien kohokohtana oli muun muassa se kun pääsi Bonaquan nosturilla yläilmoihin 40 metrin korkeuteen katselemaan maisemia ja juomaan Bonaquaa. Sadekaan ei fiilistä onnistunut lannistamaan! 

Onneksi ensi vuonna on taas uudet Jazzit! Niitä siis odotellessa...4 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! Ja oot todella ihanan näköinen <3

  VastaaPoista
 2. Oii, niin ihania kuvia taas Sofia<3 Vitsi noi kaikki kengät on niin söpöjä, että en ihmettele sun valinnanvaikeutta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Tossa tuli kyllä niin kauhea valinnanvaikeus! Sieltä ei pystynyt lähtemään vain yhden parin kanssa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3