perjantai 2. syyskuuta 2016

Jäätelöä ja yllätyksiä


Eipä olen kovin pitkä aika, kun kerroin heinäkuun jädepiknikistä. Tuollainen piknik järjestettiin myös elokuussa. Jädepiknikiä tuli vietettyä siis kolme kertaa kesän aikana. Tällä kertaa piknikillä oli myös yllätyssynttärit. Saatiin idea, että järjestetään kaverille yllätyssynttärit. Oltiin etukäteen jo sovittu jädepiknikistä eli hän ei osannut aavistaa mitään mistään muusta!Yllätyssynttäreitä varten hankimme kakun, johon koristelin "Paljon onnea"-nauhan. Lisäksi askartelin kortin ja kävimme ostamassa synttärilahjan. Oli ihan parasta kun saatiin oikeasti yllätettyä kunnolla! Kaverimme virallinen syntymäpäivä oli seuraavana päivänä. Olimme sopineet näkevämme silloinkin sirkuksen merkeissä, mutta yllätys sopi paljon paremmin jädepiknikin yhteyteen, sillä sitä ei osannut odottaa. 


Jäätelöä ja kakkua syötyämme, lähdimme vielä kesäteatteriin. En edes muista koska olisin viimeksi ollut kesäteatterissa. Varmaa yli 5 vuotta sitten... Kesäteatteri oli ihan huippu! Sai nauraa kunnolla ja tarina ei ollut mikään pitkäveteinen. Tylsistyn todella helpolla, mutta tuolla ei sellaista fiilistä onneksi tullut. 


Kesäteatterin loputtua lähdimme sellaiselle satama-alueelle. Siellä oli kaikkia ravintoloita, joten ajattelimme mennä syömään. Koko alueella oli useita ravintoloita, mutta niistä vain yksi oli auki. Eipä ollut siis paljon valinnanvaraa ja menimme siihen, mikä auki sattui olemaan. Otimme kaikki ruuaksi jokirapusalaatin. Salaatti oli ihan ylihintainen sen kokoon nähden. Paikassa velotettiin kyllä kunnolla maisemalisää! Onneksi edes maisemat oli kohdillaan niin ei jäänyt harmittamaan ylihintainen salaatti.


Päivänä tuo oli kesän yksiä upeimpia! Oli kivaa tekemistä, hyvää seuraa ja mikä parasta, naurua riitti!4 kommenttia:

 1. Oii ihanaa! :)) Ilahtuisin kyllä jos mun kaverit tekisi jotain tollaista!

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun täytyy vähän vihjaista sun kavereille sit kun seuraavaks synttärit lähestyy :)

   Poista
 2. Nam mitä herkkuja!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep tuossa oli herkkua kerrakseen :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3